Кирил Десподов призна, че при равенството с Италия е имал

...
Кирил Десподов призна, че при равенството с Италия е имал
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Знаех, че цяла Италия ще гледа - в Каляри не ми дадоха шанс

Кирил Десподов призна, че при равенството с Италия е имал спомагателна персонална упоритост за изява. Той е желал да покаже на Каляри, че са сбъркали с това, че не са му дали късмет да се потвърди в Серия " А ".

Крилото на Лудогорец чака доста тежък мач с Литва на следващия ден и в случай че всички не бъдат на 100% триумфът мъчно ще пристигна.

Ето какво съобщи Десподов на формалната конференция преди квалификацията:

" Не съм чел какво написа в Италия. За всички беше значимо да създадем едно положително показване. Да, имаше персонална мотивация за мен до някаква степен.
 Ясен Петров: Утре е радикално друг мач, публиката във Флоренция ни ръкопляскаше
Ясен Петров: Утре е радикално друг мач, публиката във Флоренция ни ръкопляскаше

Националният селекционер даде конференция

Знаех, че цяла Италия ще гледа. Не ми дадоха късмет Каляри и се надявам да скърбя по тази причина. Не би трябвало да летим в облаците, тъй като на следващия ден можем да паднем доста тежко. Ако някой си мисли, че на следващия ден ще е елементарно, няма по какъв начин да стане. Всеки търси точките.

Мисля, че на терена имаше 11 водачи. Всички се борихме и желаехме да измъкнем нещо в този мач. Радвам се, че с Наско Илиев се разбираме добре. Аз погледнах неговото придвижване и го открих на вярното място.
 Снимка 545343
Източник:

Няма елементарен мач. В среща с Италия няма какво да губиш. Ако излезеш със боязън, то тогава за къде си тръгнал. Футбол не се играе със боязън. Сега всеки чака да победим на следващия ден с 5:0, само че отново споделям, че мачът няма да е елементарен. Важното е излезем стимулирани. Мисля, че би трябвало да стартираме атакуващо и още от първата минута да се почувстват некомфортно и да не си помислят и за точка даже.

Аз съм групов състезател и обичам освен за мен да се написа, а за всички в тима. Аз ще си правя работата и ще давам всичко от себе си. Не си смених тениската с никого след мача с Италия. Просто имаше еуфория и не съумях да стигна до такава степен. Повечето момчета мисля, че си смениха фланелките, само че аз пропуснах.
 Снимка 545344
Източник:

Главата ми към този момент е изчистена. За мен беше доста значимо да подпиша един контракт по-дългосрочен, с цел да се успокоя. Когато те пращат чартърен, непрекъснато сменяш ситуацията и не се чувстваш удобно. Сега съм съсредоточен върху изявите ми на терена.

Главата ми чиста и не мисля за прехвърляния. Знам, че отново ще пристигна този миг и ще покажа още веднъж, че имам място в европейския футбол ", безапелационен е Десподов.
 Ясен Петров изненадал всички в тима с вратарския пост
Ясен Петров изненадал всички в тима с вратарския пост

Очаква се против Литва да има най-малко три промени в стартовия състав

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР