Кейтлин Чикалезе от Аризона беше сложила 5-годишния си син и

...
Кейтлин Чикалезе от Аризона беше сложила 5-годишния си син и
Коментари Харесай

5-годишно момче спаси живота на майка си, която лежеше в бесъзнание и в кръв в банята

Кейтлин Чикалезе от Аризона беше поставила 5-годишния си наследник и двумесечната си щерка в леглото и влезе да се изкъпе, само че припаднала.

Майката паднала на пода, блъснала главата си в стената на ваната и се озовала под крана, до момента в който водата към момента течала.
външна реклама
Синът й Салваторе чул удара и влезял в банята, намерил майка си с кървяща рана на главата, съгласно San Tan Valley News.



5-годишното дете помислило, че майка му умира и решило да потърси помощ, само че не и преди да вземе 2-месечната си сестра със себе си, написа fr.newsner.com


Взел стол, качил се и спрял алармата на къщата, увил бебето в одеяло и потеглил към дома на Джесика Пеньоер, която живееше наоколо.

Съседката споделя, че била сюрпризирана да откри момчето на прага си през нощта и първоначално си помислила, че той й споделя, че кучето й е мъртво.

„ Той сподели:„ Не, кучето, майка ми умря под душа. Можеш ли да се погрижиш за нас?“, спомня си Джесика.



Тя се обадила на 911 и по-късно отишла до дома на момчето, където намерила съседката си да лежи в безсъзнание под душа, а водата към момента течала.
Спасителите откриха Кейтлин в безсъзнание под крана на душа.
„ Честно казано, той ми избави живота “, сподели Кейтлин. „ Бях под чешмата. Ако не беше отишъл за помощ, щях да се удавя.“



Кейтлин се е възстановила изцяло, само че тя споделя, че синът й към момента я пита всеки ден дали е добре или може да почине.

Месец след случая, смелият юноша, който в този момент носи прякора „Супер Сал“, беше отличен за храбростта си от пожарната.



Сал получи почетно удостоверение за пожарникар, риза и каска.
Този юноша беше единствено на 5 години, когато избави живота на майка си, какво самоуверено и мъдро момче е той!
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР