Кадри БТВПоследният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това,

...
Кадри БТВПоследният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това,
Коментари Харесай

Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ

Последният епизод в действителност ще е епизода за проглеждането, това, което в действителност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „ Бригада нов дом “. В него присъединяване взимат всички фамилии, на които бригадата оказа помощ да си стъпят на краката.



За проглеждането оттатък рестриктивните мерки, оттатък бариерите, оттатък всичко невероятно, продължава тя. До припомнянето на това, че да направиш най-хубавото на света дава най-хубавата противоположна връзка.
`); break case width
Видяхме доста хора в усложнение, само че ние като едно мощно ядро, успяхме да им помогнем. Това, което най-вече ме впечатли е, че всички те имаха вяра, споделя и Калин Евтимов, а Мария добавя: Имаме обща цел – да не забравяме положителното и да го припомняме на хората.



От БТВ анонсират героите в този финален епизод. Незряща жена и нейната майка получават мечтания си дом с помощта и усърдната работа на Мария Силвестър, бригадата и доброволци от предходните епизоди.

Божидара е жена на 33 година, която се радва на живота, макар че прекарва дните си в цялостен мрак. Не познава татко си, само че майка й Мая е нейната най-голяма опора и двете дружно се оправят с всяка компликация, която се изправи пред тях. Божидара оказва помощ на фамилния бюджет като създава гривни и дава уроци по пеене на деца, само че парите не са задоволителни за ремонт на жилището им.



В помощ на идеята всеки ден в ремонта се включват разнообразни доброволци, измежду които – фондации, асоциации, сдружения и някогашни герои от предходните епизоди на предаването, които ще опишат по какъв начин се е развил животът им след появяването на „ Бригада Нов дом “ в него.



Кулминацията е среща на героинята с участници от едно друго паметно и обичано предаване „ Фермата “, което тя обожава.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР