Кадри: БТВМного добри впечатления в публика и зрители с играта

...
Кадри: БТВМного добри впечатления в публика и зрители с играта
Коментари Харесай

Пикасо спря много силна игра на участник в „Стани богат“

Кадри: БТВ

Много положителни усещания в аудитория и фенове с играта си направи Антон Бъчваров в „ Стани богат “. Той се е занимавал с доста неща свързани в областта на образованието, на продажбите, на медиите и други, като е и медалист по бразилско джу-джицу.



След като мина без проблеми през първите пет въпроса, той продължи мощно и нататък. „ Как е по-известна джамията „ Султан Ахмед “ в Истанбул? “ бе шестото запитване, а разновидностите – Червената джамия, Синята джамия, Черната джамия и Бялата джамия. Участникът показа, че е ходил в турския мегаполис и вярно уточни синята.
`); break case width


Въпросът за 1500 лв. бе „ Кой фамозен реализатор взе участие дружно с Брад Пит във кино лентата „ Боен клуб “? “ – DMX, Мийт Лоуф, Джони Кеш или Боно. „ Интересното е, че загатнах преди влизането ми тук тъкмо този филм. Тъй като Брад Пит е правил преди всяка сцена лицеви опори до обратен тласък – нещо, което направих и аз, преди да седна на стола “, призна с усмивка Бъчваров. След това той изключи DMX и Боно, насочи се към Мийт Лоуф, защото Джони Кеш е бил възрастен по това време, и това се оказа вярно.



„ Кои братя основават конкурентни компании, намиращи се от двете страни на река Аурах в немския град Херцогенаурах? “, бе идващото запитване, а ощ преди да чуе четирите разновидността – Бенц, Порше, Даслер и Сименс, той уточни правилният отговор – Даслер.



Участникът показа и забавни детайлности за останалите трима, защото се оказа огромен авто почитател.



За 3000 лв. той бе запитан „ В коя страна един от формалните езици е синхалски? “ – Индия, Индонезия, Непал или Шри Ланка. Тук той се насочи към Непал и Шри Ланка, като точно тези два разновидността останаха на екрана след потреблението на „ 50:50 “.



След това той наклони везните към Шри Ланка, само че се обади на другар, който да удостовери догатката му. Така и стана – Илиян Христов от София му сподели верният отговор Шри Ланка.



Антон заключи 5000 лв. като втора сигурна сума, а въпросът за тях бе: „ Кой художник е написал на своя картина „ Това може да бъде нарисувано единствено от вманиачен “? “ – Пабло Пикасо, Винсент ван Гог, Едвард Мунк или Анри дьо Тулуз-Лотрек. Бъчваров незабавно призна, че отивайки към студиото си е поискал да му се паднат по-малко въпроси за изкуство. Все отново сподели по нещо за четиримата художници.



В последна сметка повика жокера си от публиката – проф. Любен Боянов, който е академични учител. Той го насочи към Пикасо, участникът го послуша, само че правилен се оказа Мунк и по този начин си потегли с 500 лв..

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР