Бебе, което почина, след като беше блъснато от Land Rover

...
Бебе, което почина, след като беше блъснато от Land Rover
Коментари Харесай

Бебе, което почина, след като беше блъснато от Land Rover на църковен паркинг, посочено като родители с разбито сърце, нарушава мълчанието

Бебе, което умря, откакто беше блъснато от Land Rover на църковен паркинг в Шотландия, беше посочено като нейните родители с разрушено сърце отдадоха респект към нея.

Жертвата беше наречена Айви Мей от унищожените й родители след трагичния случай в църквата Plymouth Brethren Church в Balmedie, Aberdeenshire, в 19:45 нощес. Едногодишното момиченце е откарано в Кралската болница в Абърдийн, само че умря малко по-късно.

Пострадал е 40-годишният водач. Говорител на християнската черква на братята в Плимут сподели: „ Можем да потвърдим, че красивата ни щерка Айви Мей умря след драматичен случай нощес след постоянното ни църковно събиране в Балмеди, Абърдийншър.

„ Ние сме безусловно опустошени и молим поверителността ни да бъде уважавана в този сложен миг. Оценяваме всички молебствия и известия за състрадание и поддръжка, които получихме от локалната общественост. Неуморната работа и поддръжка на службите за незабавна помощ се правят оценка високо. „

Това е изключителна вест. След...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР