Като Бий ме, обичам те“ лидерката на БСП Корнелия Нинова

...
Като Бий ме, обичам те“ лидерката на БСП Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Корнелия Нинова се изсмя на ПП-ДБ: Това е нечувано. ГЕРБ се гаврят с тях, а ,,Възраждане“…

Като „ Бий ме, обичам те “ лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова дефинира връзките в ръководещата коалиция ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме промяната “ – „ Демократична България “.
„ Малко е бий ме, обичам те. ГЕРБ ги бият и безусловно през законодателство, комисии. Те се гаврят с Политическа партия. Ама като пристигна време за имунитета, Политическа партия се хвърлят на Бойко на врата и викат „ Обичаме те “. Какво е това? Е няма такова нещо. То не е единствено брак по сметка. Аз ви споделих, задачата е да няма битка с корупцията, да няма разкрития за закононарушенията през последните 12 години и модела ГЕРБ. Цялата страна е пленник на един човек, а те изгубиха и облик, и достолепие, и хрумвания, и всичко “, сподели Нинова.
„ След два часа диалози за съдружно съглашение стигнаха до решение да се видят. Резултат – няма, съдружно съглашение – няма, управническа стратегия – няма. Днес Борисов съобщи, че по-бързо би трябвало да се не помни тази среща, тъй като е срамна и безплодна и след един час се събраха, с цел да трансформират конституцията. Тази треторазрядна режисура с недобри сценаристи, недобри артисти съгласно мен стартира да омръзва на всички ни “, сподели Нинова.
„ Пред хората се карат, спорят, само че когато се опре до имунитети, търсене на отговорност, обективен и виновен развой, незабавно застават тил в тил и почват да се пазят. С гласовете на Политическа партия през днешния ден беше отхвърлено предлагането ни Народното събрание да прегледа и гласоподава свалянето на имунитета на Борисов “, изясни Нинова. Според нея ПП-ДБ няма да позволен да има обективен и транспарантен развой против Борисов.
Соцлидерката разяснява и партия „ Възраждане “.
„ Ние също считаме, че „ Възраждане “ имат крайни екстремистки, фашистки прояви ненапълно “, сподели тя за партията на Костадин Костадинов и подсети за спречкването им с някогашния човек на левицата Явор Божанков.
„ Абсолютно неприемливо е в модерна България една партия да афишира и да пречи на свободно определен депутат да излиза на трибуната и да приказва. Това е нечувано “, сподели Нинова.
Относно работата по конституционната промяна, тя изясни, че представители на групата ще вземат участие в полемиките в отрасловата комисия. По-рано през днешния ден след среща за измененията на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи Делян Пеевски разгласи, че ще има промени в състава на комисията. И при такива, левицата още веднъж ще прати свои хора там, предава 24 часа.
„ Конституцията е извънредно съществено нещо и този парламент няма потенциал да се оправи с подобен сериозен въпрос “, сподели тя и прикани да се чуе мнението на конституционалистите и на обществото.
„ Съдебната промяна завърши. Да си го кажем. Всичко друго е реплика, тъй като отново се връщам на първите си думи. Целта на правосъдната промяна беше Бойко Методиев Борисов да бъде избавен от правораздаване. Е, реализираха го и в този момент имитират активност “, разяснява тя.
Българска социалистическа партия няма да поддържат бюджета на първо четене. Ще предложат промени сред двете четения, а при второто ще поддържат личните си хрумвания.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР