Властта е при хората. Политиците са само техните представители. Единственият

...
Властта е при хората. Политиците са само техните представители. Единственият
Коментари Харесай

Киро ръси глупости пред рехава публика в София, Денков отчаяно моли за подкрепа в Бургас

Властта е при хората. Политиците са единствено техните представители.
Единственият метод Пеевски и Борисов да са мощни, е в случай че хората не излязат да гласоподават.
Това съобщи пред публицисти съпредседателят на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) Кирил Петков, съобщи кореспондент на БГНЕС. Тази вечер обединението откри предизборната си акция в столицата в пространството пред Народния спектакъл при мижав интерес.
„ Ние сме въодушевени, ние сме въодушевени. Кампанията, която стартира, за нас е значима, тъй като се срещаме с хората и какво чуваме – че има болшинство от българските жители, които не имат вяра на правосъдната система в този си тип и желаят смяна “, сподели Петков.
Съпредседателят на ПП-ДБ акцентира, че има болшинство от българските жители, които желаят служби, които да работят по друг метод. „ Има болшинство от българските жители, които желаят регулаторите да работят за тях “, добави той, представен от  Епицентър.
Петков е безапелационен, че има болшинство за смяна.
Съпредседателят на ПП-ДБ акцентира, че в този момент най-важното е българските жители, които желаят смяна и усещат една дълбока неправда 30 години, да почувстват, че силата е в тях.
„ Стига толкоз сме говорили за партии. Стига толкоз сме говорили за депутатски места. Трябва да се приказва имаме ли в тази страна болшинство от българските жители, които желаят по-справедлива система и желаят естествена европейска страна “, сподели той.
Петков прикани, в случай че българските жители „ желаят институции, вместо Пеевски и Борисов да се обаждат по телефоните “, би трябвало да излязат да гласоподават. „ Това е нашето известие. Не желаеме да влизаме в кофата на вътрешнопартийните борби, тъй като най-голямата група от хора в този миг не престават да мечтаят, че България може да стане една естествена европейска страна “, заключи той.
Единственото, което ни би трябвало, е вашата поддръжка! Дайте ни я, с цел да продължим ”, сподели Денков с включване от Морската градина в Бургас, където през днешния ден също започва предизборната акция в града като лидер на листата на ПП-ДБ. Той е лидер на листата и в Шумен.
Срещата мина при слаб интерес от страна гласоподавателите.
Това не е изнедаващо, като се имат поради свадите към Агенция „ Митници “, Гл. сек. на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, аферата с контрабандата, пуделът и „ мистериозните срещи “ на обвинените в къщата на Бойко Рашков.
Но дано не забравяме и „ измислената обстановка “ към Корал и подписите на Кирил Петков и Лена Бориславова…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР