Ударно начало на кампанията. Първата снимка е на естетиката на

...
Ударно начало на кампанията. Първата снимка е на естетиката на
Коментари Харесай

Дачков: ПП-ДБ излъчват самотата на счупени великденски яйца, неизядени и престояли на масата

Ударно начало на акцията. Първата фотография е на естетиката на ПП-ДБ, която приказва не за крах, а за злополука. Нищо общо с излъчването им от 2021-22 година Приличат на македонски политици в борба за пето място.
По Българска национална телевизия пуснаха клип с Асен Василев, който приказва на четири лелки с чадъри за олигархията, откраднатите пари и бухалките. Излъчват самотата на счупени великденски яйца, с които някой се е чукнал, само че му е байгън да изяде и ги е оставил да постоят на масата в гостната още няколко дни.
Ваня Григорова и Мая Манолова наподобяват на черната и русата Златка и работят на това равнище – Мая написа на оградата на ПСА „ туГ “, след това видя, че е направила неточност и си го поправи на „ тук “, само че си пусна по този начин видеото в Тик Ток. До нея Ваня Григорова, очукана от упоритост с чадърче, написа и тя със спрей. Нищо от силата и свежестта на кметската ѝ акция – нула. Те наподобяват на решени дами, които са подготвени на всичко…, с цел да не влязат в Народното събрание. Това е главното им обръщение.
И това е единствено началото. Мисля, че ще се забавляваме добре в идващия месец.
И една имитация към безумното решение на Българска национална телевизия да забрани на анализатори и коментатори да загатват името на политическите сили и водачи, които разясняват. Това е безумие и от диалозите съвсем нищо не може да се разбере. Няма смисъл и е глупава автоцензура, която никой не желае и никой няма изгода от нея.
А ето и любимците ми за летящ старт в акцията – ППДБ и „ Солидарна България “.
От Facebook профила на журналиста Явор Дачков
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР