Тъщата на удушения Пейо Пеев Красимира Трифонова се държи странно

...
Тъщата на удушения Пейо Пеев Красимира Трифонова се държи странно
Коментари Харесай

Опитва ли да се изкара психичноболна? Тъщата-убийца Красимира бръщолеви глупости в съда, а в килията е кротка

Тъщата на удушения Пейо Пеев Красимира Трифонова се държи необичайно в съда. Говори неща, които са много смущаващи. Вчера по време на гледането на мярката й за неотклонение, тя съобщи: „ Има закани и принуждение да лишават децата ни. Има подправени очевидци. Тази организация съставлява опасност и за националната сигурност. С околните ми се свързаха предходни жертва на незаконната група “. На 13 май пътк уволнената дипломатка сподели: „ Задържането ми се употребява за плячкосване на персоналното ми имущество посредством закани за ликвидиране “.
Според информация на Lupa.bg Красимира Трифонова получава прочувствени прояви единствено в съда, а в килията й тя е спокойна и уравновесена. По нищо не й проличава да има душевен проблем.
Заради драмите й в съда на нея са й назначили правосъдно – психиатрични и психични експертизи. Не е ясно дали те към този момент са подготвени, защото тя и щерка й са отказвали да беседват с движимостите лица.
Според адвокати е допустимо Красимира Трифонова да се преструва на психичноболна, с цел да отърве доживотната присъда и да получи по-лека. Според Наказателния кодекс, в случай че разстройството на съзнанието е краткотрайно, присъдата може да бъде смекчена.
В наредбата на чл.33, ал.2 от Наказателния кодекс се планува също „ да не се постанова наказване на разположение, което е направило закононарушение, когато до изговаряне на присъдата последното изпадне в разстройство на съзнанието, в резултат на което да не може да схваща свойството или смисъла на своите действия или да не може да ги управлява. В този случай, лицето няма да може да схване въздействието, което ще се окаже върху него и по този метод задачата на наказването няма да може да бъде реализирана. В случай, обаче, че лицето оздравее, то ще предстои на наказване и ще понесе отговорността си.
Красимира Трифонова и щерка й Габриела Славова-Пеева са упрекнати за съзнателно ликвидиране на 44-годишния Пейо Пеев, станало през януари. При задържането си някогашната дипломатка съобщи, че родителите на Пейо желаят да я унищожат, както и щерка й. Тя плака, съвземаше се и съвсем заповяда на съда, че безусловно би трябвало да я пуснат под домакински арест.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР