Като изключим предизборното говорене, определено е постижение да имаме постоянно

...
Като изключим предизборното говорене, определено е постижение да имаме постоянно
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Записът за кеша срина ПП. Понякога врагът е вътре в централите

Като изключим предизборното говорене, несъмнено е достижение да имаме непрекъснато работещ парламент. Това сподели пред бТВ политологът Цветанка Андреева във връзка съвещанието на Народното събрание за пенсиите.
Няма нищо скандално към този момент в държанието на кабинета. Това, което сътвориха реформаторите като конституционни промени, докара до една слаба фигура на министър-председателя. Колктото и да е персонално мощен един човек, той е институционално слаб. Но имаме работещ парламент, който има силата да управлява изпълнителната власт, уточни тя.
Самите борби и кавги са артикули на самата акция, а не на ръководството в страната и мисля, че обществото ясно вижда това, посочи политологът.
Центърът, към който ще се образува властта, ще е ГЕРБ – социолозите им дават забележителна преднина, безапелационна е Андреева.
Философията на промените би трябвало да се резервира, само че това няма да стане към този момент с напън от площада, счита тя.
По отношение на изтеклия запис на Политическа партия за кеша, политологът съобщи, че такива записи се вършат постоянно от вътрешен човек. Понякога врагът е вътре в централите. Моралният императив, водачеството на Политическа партия, цялата рецензия против статуквото, концепцията, че са носители на нов морал, пропада с това, че някой желае 1 милиарда от някакъв човек. Това е тъмната връзка сред централите и бизнеса, съобщи Андреева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР