Касапинът Георги Николаев Георгиев от Стара Загора, който наряза с

...
Касапинът Георги Николаев Георгиев от Стара Загора, който наряза с
Коментари Харесай

ПЪРВИ СНИМКИ на жената на касапина Георги!

Касапинът Георги Николаев Георгиев от Стара Загора, който наряза с макетен нож 18-годишната Дебора, е женен за сервитьорка, писа  „ Ретро “.



Официалната брачна половинка на 26-годишния татуиран изрод, който още веднъж бе тикнат в ареста, се споделя Криси Георгиева. Двамата са дружно повече от 5 години. Сгодили са се на 12 септември 2018 година

Малко по-късно са вдигнали женитба, а на 11 юни 2019 година се ражда и първородната им щерка Никол. Момиченцето скоро е навършило 4 години. От обществените мрежи на брачната половинка на Георги излиза наяве, че преди години е била сервитьорка и е работила в една от нощните заведения, в които той е бил охранител.

В момента тя се занимава с изобразяване и продава творбите си във фейсбук групи. Криси не е коментирала обществено зверството, породено от мъжа ѝ. Не е ясно дали тя въобще е знаела за паралелните му интимни връзки с жертвата Дебора.

Оказва се, че насилникът Георги, направил зверството с Дебора, е някогашен джудист и в ученическите си години е имал и оценки от надпревари в бойния спорт. 26-годишният Николаев живее в къща в близкото до Стара Загора село Братя Кунчеви дружно с родителите си. Баща му Николай имал лична плантация за животни , като отглеждал най-много коне. В селото бил прочут с прякора Пържолата. Майката на насилника пък работела в селската поща.

 



Жестоко потърпевшата 18-годишна Дебора наесен би трябвало да бъде ученичка в XII клас.

Преди случая трепетите към абитуриентския бал към този момент вълнували нея и съученичките ѝ. Тя е измежду изявените ученици на Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в Стара Загора. От профилите ѝ в обществените мрежи излиза наяве, че обича да се снима, да танцува и е надарена певица. В платформата за видеосподеляне Тик-Ток постоянно е качвала свои клипове, на които пее известни попфолк части. Те са гледани по повече от 50 хиляди пъти и похвали към Дебора, че има необикновен глас и гений, не липсват.

Преди да се запознае с насилника Георги, 18-годишната ученичка е имала различен сериозен другар. С него съумели да запазят другарски връзки след края на връзката им и само на него тя споделяла, че с Георги имали проблеми и връзките им в последно време били обтегнати. Бившият другар на Дебора също е дал показания пред проверяващите. Основният претекст за закононарушението, осъществено от касапина, е ревнивост. Преди да извърши варварското посягане против момичето, Георги е имал оше две правосъдни санкции за побои. Първото е завършило единствено с административно наказване, а второто, от януари тази година – с пробация, още веднъж за нанасяне на телесна щета. Покрай присъдите му стана ясно, че той е упражнявал специалността на охранител в нощни клубове незаконно, защото осъждани лица нямат право да практикуват. Бившата „ Мис Стара Загора “ Божидара Овчарова пък разкри в обществените мрежи, че Георги бил от най-големите колекционери на голи фотоси на девойки от града за компромати.



Криси Георгиева - формалната брачна половинка на изверга Георги



Касапинът Георги с жена си Криси



Бащата на Георги - Николай Стоянов, прочут като Пържолата



Бащата на обвинения
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР