Карлос Алкарас със сигурност пази великолепни спомени от Париж. Само

...
Карлос Алкарас със сигурност пази великолепни спомени от Париж. Само
Коментари Харесай

Тенисист разбра, че Меси е до него и заряза интервюто си ВИДЕО

Карлос Алкарас сигурно пази превъзходни мемоари от Париж. Само преди два дни новата сензация в тениса покори следващ връх в своята кариера, откакто бе определен за най-проспериращ състезател на 2022 година.

Това се случи на блестяща гала в центъра на френската столица, където бяха раздадени спортните Оскари. Наградата обаче не е единственото нещо, което ще остави трайни мемоари в съзнанието на испанеца.

Световният №2 даваше изявление, само че в този миг зад него се появи не какъв да е, а Лионел Меси. След това журналистът, който интервюираше 20-годишния гений, му сподели, че футболистът на Пари Сен Жермен е наоколо до него.

„ Това е полуда. Никога не съм го срещал. Лудост е че го виждам тук и единствено на няколко метра от мен. Това е полуда, почтено казано “, сподели сюрпризираният Алкарас, който на бърза ръка прекъсна изявлението си и стартира диалог с аржентинеца. Двамата размениха няколко думи, а младият испанец поздрави и дамата на нападателя– Антонела.

Самият Меси обра премиите във френския град. Той завоюва наградата за най-хубав състезател в света. Освен това представителният отбор на Аржентина бе определен за Отбор на годината и по този метод Лео се трансформира в първият спортист в историята, който печели двете статуетки в една година.

Снимка: Reuters

The moment Carlos Alcaraz met Lionel Messi????
— Amazon Prime Video Sport (@primevideosport)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР