Каним любезно всички наши съмишленици и симпатизанти, както и всеки

...
Каним любезно всички наши съмишленици и симпатизанти, както и всеки
Коментари Харесай

Възраждане сезира КС за зеления сертификат в НС, Костадинов зове за масов протест

Каним общително всички наши съидейници и симпатизанти, както и всеки човек, който счита, че са нарушени главните му права и свободи, да дойдат с нас и да участват на съвещанието на Народното събрание в идната сряда. Това разгласи ръководителят на ПГ на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Управлява ни към този момент петорна коалиция, тъй като Движение за права и свободи се приши елегантно към тази коалиция ", сподели още той.

По думите му идната седмица, на 12 януари, дружно с десетки хиляди жители ще си потърсят правата.

От " Възраждане " оповестиха, че ще сезират и Конституционния съд за решението на Народното събрание за зеления документ.

" Политическа партия не престават с практиката си да нарушават законите и Конституцията на тази страна. Това решение, за жалост, ще работи до определението на Конституционния съд. Дотогава приканвам жителите да отстояват и да потърсят своите права ", разгласи Елена Гунчева.

" От последните няколко дни съм водил десетки диалози с сътрудници от разнообразни партии. Всичките бяха, че това е непотребна мярка, само че нямало какво да създадат, тъй като по този начин решили шефовете им. Цялата зала е цялостна с национални предатели, извинете представители ", добави Костадин Костадинов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР