Кандидатът на ГЕРБ за кмет и водач на листата в

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет и водач на листата в
Коментари Харесай

Здравко Димитров: ГЕРБ предлага открито управление, обърнато към проблемите на пловдивчани

Кандидатът на ГЕРБ за кмет и лидер на листата в Пловдив Здравко Димитров показа през днешния ден целите и екипа, с който потегля към нов управнически мандат в града под тепетата. На церемонията в новата изложбена зала „ 2019 “ той изиска доверието на пловдивчани, с цел да продължи развиването на града.

Здравко Димитров благодари на ГЕРБ и Бойко Борисов за гласуваното доверие. Той съобщи, че несъмнено през последните 8 години градът се е развил, като посочи направеното досега от кмета Иван Тотев и екипа му.

„ Ще предложим намерено ръководство, обърнато към проблемите на жителите. Всичко положително и хубаво би трябвало да се надгражда. Сигурни сме, че ще доведем започнатите планове и тези, които предстоят до успешен край ", съобщи претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров.



Сред главните цели в работата си той начерта ограничения против натоварения трафик, построяването на ново трасе на Околовръстно шосе в посока югоизток, рехабилитация, увеличение на габаритите и създаване локали на съществуващото Околовръстно - югозапад, осъществяване на плана „ Модър-Царевец “, нов мост над река Марица, реорганизация на бул. „ Марица-север “, увеличение на паркоместата посредством създаване на нови паркинги, създаване на кръстовища на две, обезпечаване на чиста питейна вода за Пловдив и прилежащи общини от каскада „ Въча “, възстановяване качеството на въздуха и повече зеленина.

Сред главните акценти в областта на образованието Здравко Димитров уточни построяването на 12 нови детски градини и 2 учебни заведения.



Пловдив – Европейска столица на културата завършва тази година, само че Пловдив ще продължи да бъде Столица на културата, акцентира претендентът на ГЕРБ за кмет на града и набеляза реализирането на плановете „ Небет тепе “ и „ Източна врата “, преобразяване на Стария град в архитектурен резерват от международно значение.

В сферата на опазването на здравето при нов управнически мандат на ГЕРБ в Пловдив ще се работи за построяването на общински педиатричен денонощен център за до болнична помощ, за основаване на общински приют за тежко заболели.

Стимулиране на активността на доброволчески формирования за обществени дела, налична градска среда за хората с увреждания, преразглеждане политиката на налог МПС, въвеждане на данъчни облекчения за инвалиди и хора в неравностойно състояние, административни облекчения за бизнеса, развиване на летище „ Пловдив “ също намират място в програмата.



Кандидатът на ГЕРБ за кмет Здравко Димитров уточни в целите си поетапно възобновяване на стадион „ Пловдив “, подкрепяне развиването на пловдивския спорт и професионалните спортни клубове, в това число на Детско-юношеските школи.

В тях е заложена работеща приемна на кмета и публично допитване по значими за града въпроси.

Основната ни цел е да превърнем Пловдив в най-хубав град за живеене, съобщи Здравко Димитров и показа претенденти на ГЕРБ за кметове на региони: на „ Централен “ – Георги Стаменов, на „ Южен “ – Костадин Язов, на „ Източен „ – Иван Стоянов, на „ Тракия “ – Костадин Димитров, на „ Северен “ – Стоян Алексиев, на „ Западен “ – Димитър Колев, както и цялостната листа с претенденти за общински съветници.



Кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров се обърна към пловдивчани с апел да гласоподават рационално на идните избори.

Политическа партия ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината на идните на 27 октомври локални избори.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР