Кандидат-студентите за театрална режисура получиха студен душ на 7 септември.

...
Кандидат-студентите за театрална режисура получиха студен душ на 7 септември.
Коментари Харесай

Скандал: Иван Добчев скъса абсолютно всички кандидат-студенти за режисура в НАТФИЗ

Кандидат-студентите за театрална постановка получиха леден душ на 7 септември. Списъкът след края на деня бе заслужен за стена на рева – при едвам шестима претенденти, театралният дует Иван Добчев - Маргарита Младенова написа двойки от горе до долу, научи Lupa.bg. На процедура претендентите стигнаха едвам до втори кръг, а трети по този начин и не се състоя.

Скъсаните младежи разясниха, че проф. Иван Добчев бил като че ли по-благосклонен по време на втория кръг, само че проф. Маргарита Младенова решила да показва своята елитарност, като покаже, че няма нито един заслужен претендент през 2023 година

Кандидат-студентите трябваше да показват три текста: монолог от пиеса, фрагмент от прозаичност и стихотворение. След края на изпита пред входа на НАТФИЗ отрязаните претенденти разясниха, че това е било замислено през цялото време - да бъдат скъсани безусловно всички. Така те просто взели участие в миманса на пиеската „ Приемен изпит “.



Абсолютно всички кандидатстващи за специалността " Режисура " в НАТФИЗ, са скъсани от изпитващите Иван Добчев и Маргарита Младенова, излиза наяве от изнесените през днешния ден резултати

Добчев и Младенова по същия обичай направиха нулев банкет за постановка и през 2019 година И тогава разплакаха всички претенденти, без изключения. На процедура режисьорският тандем с искания за елитарност е решил да закрие специалността „ Режисура за трагичен спектакъл “, без това да се афишира от висшето учебно заведение. Дали това не е скрит план против ректора, който се пробва да организира всяка година акция за разпространение на по-малко търсените специалности, питат се театрали.

Иван Добчев взриви общественото пространство, когато се подигра на триумфа на Мария Бакалова в Холивуд – той я бил подготвил за висотите на театъра, а тя се „ слагала “ на публиката и мъжете, съобщи интелектулеца в свое скандално изявление. Тогава и други гласове от предишното подсетиха, че Добчев замерял с пепелници актьорите, когато не реализирали съвършенството на неговия план.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР