Канада постигна първата си победа на Световното първенство в Китай.

...
Канада постигна първата си победа на Световното първенство в Китай.
Коментари Харесай

Нърс: Радостен съм, че имахме шанс да играем с Литва и Австралия

Канада реализира първата си победа на Световното състезание в Китай. “Кленовите листа” победиха тима на Сенегал с 82:60 в третия си мач от група “H”. Селекционерът на канадците Ник Нърс показа мнението си за дуела в конференцията след мача.

“Играхме добре в нахлуване. През първата четвърт пропуснахме доста лесни стрелби, което докара до ранно закъснение. Първото полувреме бе мъчно за нас, вкарахме едвам 4 от 19-те си опита от тройката, само че през второто полувреме се осъзнахме и намерихме ритъма си. Не се уплашихме от неприятния % пукотевица, продължихме да стреляме и нанизахме 8 тройки от 17-те си опита през второто полувреме. Показахме мощна игра в отбрана, не оставяхме празни пространства, стремихме се играчите ни да не остават в обстановки един на един.”

Наставникът сподели още, че е щастлив от обстоятелството, че тимът му е имал достойнството да се опълчи с Литва и Австралия. “Имахме късмет да играем с два от най-силните тимове в света - Литва и Австралия. Направихме положителни мачове с тях.”

Васил Недялков
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР