Камерън Диас, която се оттегли от Холивуд през 2014 г.,

...
Камерън Диас, която се оттегли от Холивуд през 2014 г.,
Коментари Харесай

Камерън Диас се завръща на екран във филм на Нетфликс

Камерън Диас, която се отдръпна от Холивуд през 2014 година, ще взе участие дружно с Джейми Фокс в екшън комедията " Back in Action " на Нетфликс.

Проектът събира още веднъж Диас и Фокс, които са работили дружно по спортната драма от 1999 година " Всяка една неделя " и римейка на " Ани " от 2014 година, който беше последната кино роля на Диас преди " пенсионирането " ѝ.



Фокс пусна известие в Туитър, където показа аудиозапис от телефонен диалог с Диас, която като че ли не може да откри думи, с цел да каже на света, че се завръща на екран.

" Не знам по какъв начин да го направя, разбираш ли? ", споделя тя.

Една от най-печелившите звезди в края на 90-те и началото на 2000-те години, Диас се прочува след филмовия си дебют в " Маската " през 1994 година с присъединяване на Джим Кери. По-късно тя се снима в поредност от сполучливи сантиментални комедии, измежду които " Сватбата на най-хубавия ми другар ", " Има нещо в Мери ", " Ангелите на Чарли " и " Шрек ".



Камерън Диас напусна света на киното, когато се омъжи за рокмузиканта Бенджи Мадън – вокал и китарист на американската група „ Гуд Шарлът”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР