Към въоръжените сили трябва да се отнасяме с много по-голямо

...
Към въоръжените сили трябва да се отнасяме с много по-голямо
Коментари Харесай

Президентът иска по-голямо внимание към армията

Към въоръжените сили би трябвало да се отнасяме с доста по-голямо внимание . Това съобщи президентът Румен Радев след присъединяване си в годишната среща при началника на защитата, където бе оценена обстановката с въоръжените ни сили през 2017 година

Вижте какво става в нашия район - прилежаща на нас страна води война, съобщи той. Въоръжените сили би трябвало допустимо по-бързо да получат финансирането, което им се поставя, безапелационен е президентът.

 Турция праща спецчасти в идната фаза на офанзивата в Африн
Турция праща спецчасти в идната фаза на офанзивата в Африн

Ще вземат участие в градски конфликти и обезопасяване на завладяни обитаеми места

Въоръжените сили са в тясна съгласуваност с страните членки на НАТО и Европейски Съюз , регистрира военачалник Андрей Боцев. Адаптираме военните си качества по отношение на усложнената среда за сигурност, по думите му. Той не пропусна да напомни незадоволителната финансова поддръжка за защитата. Но все пак 2017 е сполучлива, съгласно Боцев.

2285 военнослужещи са взели участие в задача зад граница през предходната година . 290 учения са извършени от въоръжените ни сили през 2017 година

 Сапьори от Белене оказват помощ за борбата с преспите
Сапьори от Белене оказват помощ за борбата с преспите

Бойци и техника потеглиха към Плевенски села

В момента военнослужещи и военна техника оказват помощ в разчистване на затрупаните от снежни преспи пътища . В сходни дейности военните са взели участие и предходната година, както и са помагали в потушаването на пожари и в превъзмогване на вредите от бедствия. През предходната година е повишено доверието на обществото към армията, регистрира военачалник Боцев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР