Калина Андролова Снимка: БНРКалина Андролова, фейсбукПолитическите лидери са най-наясно с

...
Калина Андролова Снимка: БНРКалина Андролова, фейсбукПолитическите лидери са най-наясно с
Коментари Харесай

ПП загубиха ума и дума

 Калина Андролова Снимка: БНР

Калина Андролова, фейсбук

Политическите водачи са най-наясно с този факт. Затова са толкоз подозрителни. Само новичките от Политическа партия се бяха объркали, че са харесвани от тези, които се показват, че ги харесват или са принудени да ги позволяват да вземат участие в играта.

Има някаква смяна в държанието на Политическа партия. Напълно изчезнаха, акция на практика не организират, изгубиха мозъка и дума. Станали са неузнаваеми, липсва познатата ни вербална експанзия, която беше толкоз присъща за тях. И вярно. Като си отворят устата и политическите им врагове ги посрещат с алтернатива за покачване на обвинявания.

Чакаме креативна акция от Лена и Венеция, но нещо се бавят девойките. Асен и Кирил са забили носовете в земята и се пробват да схванат какво им се случи през последните няколко години и застрашени ли са добитите финанси. Особено Асен съвсем не съществува в предизборното политическо пространство. Това значи, че добре са го придърпали ГЕРБ и Движение за права и свободи, до момента в който беше финансов министър, и в този момент няма алтернатива за придвижване. На всяко гъкване, се дава отговор с действителна опция прокуратурата да им припомня, че неналичието на експанзия е най-здравословото държание занапред нататък.

Политическа партия направиха прекомерно доста неточности, в това число с Радев, техния основател. По-умните от тях го инструментализираха ситуационно и в този момент им описват играта по всички фронтове. Нито един човек не е излишен. В политиката, както и в службите, това е водещо предписание. Не губи хора, камо ли пък да нариташ някой от самовлюбеност и безгрижие. Ако забелязвате, Българска социалистическа партия и тя по този начин си отива. От пристрастяване по разделите, от констатации, че този или оня не е фен…

 Може да бъде изображение с окапи, елен и текст, който гласи 'cиe3A6y- Your foll follower always your fan! is not'
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР