Калин Врачански се подготвя за бащинство.От 2 години актьорът е

...
Калин Врачански се подготвя за бащинство.От 2 години актьорът е
Коментари Харесай

Врачански чака първи наследник? - slava.bg

Калин Врачански се приготвя за бащинство.

От 2 години артистът е бясно влюбен в художничката Александра Стоянова, а преди няколко месеца показа, че концепцията за общ правоприемник не им е непозната и май проектите им бързо са станали действителност. През последните седмици обичаната на Врачански отсъства от обществените мрежи и към този момент не споделя фотоси от живота си. Според осведомени суеверната Алекс настойчиво криела новината, че е бременна и не желаела никой да научава за идното благополучие.

Въпреки, че връзката им с Калин е публично притежание от дълго време, двамата не престават да не се обявяват в обществените мрежи и нямат нито един общ кадър дружно. 39-годишният артист предпочитал да държи Алекс отвън светлините на прожекторите, а и самата Алекс не търсела популярност около името му. Освен художник, тя е притежател на малко ателие за изобразяване в София, където всеки искащ може да създаде своя картина под нейно управление.

Покрай карантината обаче и тя, и Врачански останали без приходи, само че успявали да свържат двата края. Дори и в тежките моменти били като семейство, въпреки да нямат брак. Звездата от "Братя " е безапелационен, че женитба няма да има, защото не има вяра в брака. За децата бил на друго мнение и сигурно желал повече от един правоприемник, тъй като самият той има брат и сестра, написа Ретро.

Преди да се загаджи с Алекс, той имаше дълга връзка с актрисата Силвия Петкова, с която са другари и до през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР