Една жена предизвика дебат, след като разкри, че е наредила

...
Една жена предизвика дебат, след като разкри, че е наредила
Коментари Харесай

`Наредих на моя транссексуален брат да промени името си - това е несправедливо спрямо сина ми`

Една жена провокира спор, откакто разкри, че е наредила на транссексуалния си брат да промени името си, тъй като е „ прекомерно сходно “ на нейното името на сина. 26-годишната изясни по какъв начин е подкрепяла брат си по време на неговия преход, знаейки, че родителите им са изцяло срещу.

Тя споделя, че родителите й са „ в действителност трансфобни “ - правейки домашната динамичност неуместна за нейните 14 - годишен брат. Тя обаче не поддържа последната му смяна на името, вярвайки, че е незаслужено да се избере псевдоним, толкоз сходен на този на сина й.

Тя твърди, че това освен би объркало четиригодишния й наследник, само че и няма да отрази добре на брат й от жена към мъж. Тя сподели в Reddit: „ Бих желала единствено да кажа, че брат ми е на 14 и той излезе тази година, постоянно съм се опитвала да го поддържам, доколкото мога, изключително откакто нашите родители са в действителност трансфобни.

„ Донесох му класьор и знаме, също по този начин крещях на родителите ни няколко пъти за неща, които са споделили на членовете на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР