Новият треньор на Локомотив София Красимир Балъков коментира пред БНТ

...
Новият треньор на Локомотив София Красимир Балъков коментира пред БНТ
Коментари Харесай

Красимир Балъков пред БНТ: Оптимист съм за Локомотив, но не трябва да се заблуждаваме

Новият треньор на Локомотив София Красимир Балъков разяснява пред Българска национална телевизия извоюваната 13 поредна шампионска купа на България от Лудогорец. Той е безапелационен, че в Разград работят извънредно професионално, което е в главната на триумфите им. Балъков разяснява също бъдещето на Локомотив, както и упованията от работата на новия президент на БФС Георги Иванов.

„ Лудогорец е с най-големия бюджет, с най-хубавите условия за работа. Работят извънредно професионално. Амбициите, които имат, също са значими, а те желаят всяка година да играят интернационално, да вземат участие в Шампионска лига. Тези неща играят голяма роля за позицията, която заема Лудогорец. Аз се надявам, че с построяването на новите игрища, в Пловдив, на ЦСКА, Левски – в случай че успее да си усъвършенства още малко изискванията, да има по-голяма конкуренция “, разяснява Балъков.

Попитан дали е оптимист за оцеляването на Локомотив София, треньорът отговори по този начин:

„ Ако аз не съм оптимист не знам какво ще ви отговорят футболистите, в случай че им зададете този въпрос. Разбира се, че съм оптимист, само че не би трябвало да се заблуждаваме с бързата смяна, която направихме за четири дни. Първият мач е постоянно по този начин. Надявам се футболистите да го осъзнаят и знаят, ние им го повтаряме. Надявам се да създадем една крачка напред и да го покажем в мача с Етър “, сподели Балъков.

Треньорът на Локомотив разяснява и избирането на Георги Иванов за нов президент на БФС.

„ Ще се веселя, в случай че се видят промени, само че те не могат да бъдат от през днешния ден за на следващия ден. Има доста администрация, сами знаете, има доста неща, които не зависят единствено от него. Аз му поисквам всичко най-хубаво и да успее да промени имиджа на българския футбол. Познавам Георги Иванов като треньор и началник. Професионално гледа на нещата, поисквам му да му се случат нещата, които желае “, приключи Балъков.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР