Какво крепи коалицията - желанието й да направи добро за

...
Какво крепи коалицията - желанието й да направи добро за
Коментари Харесай

Заради разделението за АЕЦ Белене: ГЕРБ пита дали жаждата за власт крепи коалицията

Какво крепи обединението - желанието й да направи положително за България или жаждата за власт?

Този въпрос зададе депутатът от ГЕРБ Теменужка Петкова пред публицисти в Народното събрание във връзка другите позиции в ръководещата коалиция във връзка с желанието на развиване на енергийния план АЕЦ " Белене ".
Българска социалистическа партия подсети на Кирил Петков за обещанието му да започва плана АЕЦ " Белене "
След неколкократните обществени изказвания на министър-председателя Кирил Петков по отношение на построяването на АЕЦ " Белене ", Изпълнителното бюро...
Прочети повече
" През последните няколко дни все по-ярко се обрисуват разликите в границите на ръководещата коалиция. Виждате, че в последно време не е ясно какво са се разбрали съдружните сътрудници в съдружното съглашение и какво в действителност се случва на процедура.

Както виждате имат разлики по някои съществени тематики: оптималният застрахователен приход, дефицитът във връзка с бюджета и строителството на плана АЕЦ " Белене ". Това са все доста значими детайли от едно съдружно ръководство, по което има доста много съществени разлики.

Тук огромният въпрос е в действителност какво крепи тази коалиция - дали желанието й да направи нещо положително за България или просто жаждата за власт ", попита Теменужка Петкова.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР