Какво е и до днес да носиш титлата Супермодел и

...
Какво е и до днес да носиш титлата Супермодел и
Коментари Харесай

Супермоделите на 90-те разкриват какъв е пътят до големия връх

Какво е и до през днешния ден да носиш купата Супермодел и какъв е пътят, по който е трябвало да минат някои от най-емблематичните лица в промишлеността, с цел да се трансфорат в икони и да си разрешат лукса да не стават от леглото за по-малко от 10 000 $ дневно? За цената, която е трябвало да платят, с цел да стигнат до върха, разкриват част от емблемите на 90-те - Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста и Кристи Търлингтън.

Първият епизод от документалната поредност " Супермоделите " ще се излъчи на 20 септември, като в мрежата към този момент се появи къс тийзър с всяка една от основните героини. Феновете на модата нямаше по какъв начин да останат равнодушни от новината, защото мини сериалът дава обещание да ги върне в златните години на манекенките, които с появяването си изместиха от кориците на стилните издания актрисите и певиците, на които модерно редакторите залагаха до тогава.

" Със сестрите ми Кристи, Линда и Синди сме необикновено разчувствани, че ще споделим със света историята си; няма по-добри сътрудници от Браян Грейзър и Рон Хауърд, които ще дадат живот на фантазията ни, тъй като знаем, че те ще уважат и почетат нашата история. Надяваме се, че разказвайки в документалната поредност за пътя, по който сме минали, ще окуражим, мотивираме и вдъхновим младежите по света. Очакваме с неспокойствие това премеждие, което ще бъде режисирано от Барбара Копъл ", написа Наоми кембъл в персоналния си профил в Instagram.

" Вълнувам се, че още веднъж ще бъда с приятелките си, с които дружно ще отпразнуваме и разгледаме метода, по който супермоделите надвишиха обичайните показа и ограничавания на стилната промишленост. С поддръжката на Imagine Documentaries и режисьорката Барбара Копъл, притежател на премията на Академията, планираме да изследваме динамичните персони и измененията в медиите и културата, които помогнаха за оформянето и дефинирането на тази емблематична епоха ", разгласява Синди Крауфорд.

 

Линда Еванджелиста написа: " Да имаме опцията най-сетне да разкажем нашата история в съдействие с брилянтния екип на Imagine и под управлението на Барбара Копъл, е толкоз вълнуващо за нас, колкото се надяваме, че ще бъде за феновете. Бих желала хората да гледат на това като на празник освен на нашите самостоятелни истории, само че и на силата на другарството, фантазиите и постоянството.

Кристи Търлингтън също не пропусна да показа вълнението си: " Очаквам с неспокойствие да погледна обратно към това невиждано време в модата с тези невероятни дами, с които съм израснала. " Супермоделите " идват в AppleTV+. "

Поредицата ще показа невиждан достъп до живота на четирите супермодела и ще наблюдава по какъв начин всяка една поотделно е повлияла на динамичността на цялата промишленост.
ИЗБРАНО
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР