Както стана ясно - британската монархия изкарва много повече, отколкото

...
Както стана ясно - британската монархия изкарва много повече, отколкото
Коментари Харесай

Свилен Спасов, член на Карлтън Клуб Лондон: Много е трудно да се намери втори принц Филип

Както стана ясно - английската монархия изкарва доста повече, в сравнение с харчи. Какво я прави толкоз неповторима в международен мащаб - споделя Свилен Спасов, единственият българин член на Карлтън Клуб Лондон и основател на Британско-българската бизнес асоциация.

" Властта по принцип е в държавното управление, само че грижата за английската общественост, което е най-важното нещо за Англия, е в кралското семейство ", сподели Спасов.

" В доста огромна степен Короната е същински работеща институция. Това са и част от отговорностите, които принц Филип е изпълнявал - за грижата за английската общественост. Икономическото развиване на Великобритание е извънредно обвързвано с английската общественост ", добавя той.

" Няма друга монархия с подобен висок жанр ", декларира Свилен Спасов.

" Както и принц Филип споделя - основната мощ на тяхното семейство е толерантността ", добавя той.
https://btvnovinite.bg/svetut/eli-hauard-za-tova-kakav-e-bil-princ-filip-izvan-protokola-i-svetlinite-na-prozhektorite.html

" Много е мъчно да се откри втори принц Филип - особенно с възприятието за комизъм, с което той помагаше в ръководството ", сподели Спасов.

" Когато се среща с актрисата Кейт Бланшет, тоя пита с какво се занимава, а тя му дава отговор, че работи във филмовата инфустрия. " О, моето DVD е развалено, елате да ми помогнете ", й споделя тогава той ", спомня си той една от шегите му.

Вижте какво още показа Свилен Спасов във видеото горе.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР