Както се очакваше, китайската компания Xiaomi официално представи бялата версия

...
Както се очакваше, китайската компания Xiaomi официално представи бялата версия
Коментари Харесай

Комплектът Xiaomi 13 Ultra Professional Photography Kit White Edition излезе на пазара

Както се очакваше, китайската компания Xiaomi публично показа бялата версия на Xiaomi 13 Ultra Professional Photography Kit White Edition.

Това заяви Лу Вейбинг, президент на Xiaomi Group и общоприет управител на марката Redmi, на страницата си в обществената мрежа Weibo, който по-рано даде обещание, че компанията ще показа „ новия си сътрудник “ Xiaomi 13 Ultra.

Комплектът за фотоси включва предпазен калъф с изпозлване на технология за нанокожа, безжична ръкохватка за фотоси за по-лесно държане и физически бутон за пандиза. Към този предпазен калъф може да се прикрепи и 67-милиметров пръстен за филтър, което дава опция за свързване на обектива с външен филтър. Включени са капачка за обектива и държач за мобилния телефон.

Аксесоарът поддържа Bluetooth 5.0 съгласуваност, вградената батерия е с потенциал 330 mAh, а нейното зареждане става посредством вградения USB-C порт.

Цената на комплекта Xiaomi 13 Ultra Professional Photography Kit White Edition е 130 щатски $.

Да напомним, че смарт телефонът Xiaomi 13 Ultra разполага с четири фотосензора с резолюция от по 50 MP: съществена камера с 1-инчовия оптичен датчик Sony IMX989, както и ултраширокоъгълна камера и две телефото камери (и трите са със датчика IMX858). Освен това те употребяват висококачествените обективи Summicron, създадени от Xiaomi взаимно с Leica.

Този смарт телефон има четири камери, само че с шест фокусни дистанции. Диапазонът на оптичното нарастване е от 0,5 до 10 пъти, а диапазонът на блендата е от f/1,8 до f/4,0. Работата е там, че главната камера с 1-инчов датчик е способна да трансформира блендата си от f/1,8 до f/4,0, което дава опция за контролиране на количеството светлина, което датчикът улавя. Освен това първата камера обезпечава 3,2-кратно оптично нарастване, до момента в който втората камера е в положение да превключва от 5-кратно до 10-кратно оптично нарастване посредством придвижване на лещите в обектива.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР