Какъвто и да е Вучич, но се появи на Свети

...
Какъвто и да е Вучич, но се появи на Свети
Коментари Харесай

Македонците се чудят къде са ваксините, които брат Бойко им обеща

" Какъвто и да е Вучич, само че се появи на Свети Трифон на Табановце и донесе първите ваксини за македонците. Нито Европейски Съюз, нито българите, нито гърците, никой различен. Къде са имунизациите, които даде обещание " братът " Бойко за братята македонци, пита създателят на публикацията. Онези, за които здравният министър Венко Филипче особено пътува до София и за които министър председателят Зоран Заев авансово благодари " за братската помощ ". Това се показва в коментар на проправителствения вестник " Слободен щемпел ".

Авторът показва в коментара, че за добросъседство не са нужни контракти, а подготвеност да се помогне с елементарни неща в миг, когато те са нужни на приятеля, на " брата ".

Той отбелязва още, че " вождът от Белград " е дал урок на България, че би трябвало още доста да работи върху дипломацията и геостратегията. Вучич от ден на ден се постанова като балкански водач, от който мнозина в района могат да учат по какъв начин се води политика.

Не би трябвало да го обичаш, само че не можеш да не го уважаваш, заключава създателят, представен от Българска телеграфна агенция.

Казусът с обещаната от България ваксина не за пръв път се повдига в Северна Македония.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР