Какъвто и да е резултатът, се очертава коалиция на протестните

...
Какъвто и да е резултатът, се очертава коалиция на протестните
Коментари Харесай

ГЕРБ: Чакайте правителство тип ``Беров`` или ``Орешарски`` |

Какъвто и да е резултатът, се обрисува коалиция на протестните партии с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, и държавно управление, което няма да носи политическа отговорност с министър-председател, който също няма да носи политическа отговорност - държавно управление вид " Беров " или " Орешарски ".

Това съобщи Тома Биков от ГЕРБ на брифинг след първите резултати от екзит половете. Биков изясни, че " в по-близката история всички помнят, че подобен вид държавно управление постоянно приключва с провал ".

Томислав Дончев пък съобщи, че какъвто и да е резултатът - дали повече първи, или по-малко първи, за партията това е " реализиран ". По думите му това е резултат след двумесечно опити да се впрегне целият запас на страната, целящ да се показват зле на изборите.

" Опитите за изчегъртване сигурно са несполучливи - няма нищо по-тъжно и неефикасно от употребена стъргалка ", безапелационен е Дончев.

Биков изясни, че пред България има два разновидността - задълбочаване на политическата рецесия или подмолно ръководство.  " Не виждаме никакъв капацитет България да има сполучливо ръководство в идващите месеци, а може би и години ", сподели още той.

Дончев пък съобщи, че ще пристигна времето на отговорността. " Няма да предадем нито един почтен и заслужен български жител. Ще продължим да работим в това, което имаме вяра, без значение каква роля ни е отредил гласоподавателя. Това да бъдеш съпротива е почтен метод да си отстояваш правилата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР