Как изглежда едно телевизионно шоу за половин милиард долара? Amazon

...
Как изглежда едно телевизионно шоу за половин милиард долара? Amazon
Коментари Харесай

Amazon използва Супербоул, за да представи първия впечатляващ трейлър на The Rings of Power

Как наподобява едно телевизионно шоу за половин милиард $? Amazon разкри отговора със силен първи тийзър-трейлър на дълго чакания сериал  " The Rings of Power " по претекстове от сагата " Властелинът на пръстените ", който беше пуснат по време на



Трейлърът, който продължава малко над минута, впечатлява със специфичните резултати. Той показва млади версии на двама познати елфи от филмите на Питър Джаксън - Галадриел (Морфид Кларк) и Елронд (Робърт Арамайо), както и нови герои в поредицата като принцеса-джудже на име Диса (София Номвете) и елфа Арондир (Исмаел Круз Кордова).

" The Rings of Power "  е считан за най-скъпия ефирен сериал, създаван в миналото, като първият сезон коства 465 милиона $ - макар че тази сума включва обилни еднократни начални разноски, като да вземем за пример обезпечаването на правата върху материала от наследството на Дж. Р. Р. Толкин, построяването на декори, костюми, атрибут и други. Само правата са коствали 250 млн. на Джеф Безос, който е подготвен да влага общо над 1 милиард в тв-шоуто.

Планира се сериалът да продължи 50 часа и да има пет сезона. Премиерата му ще бъде по Amazon Prime на 2 септември тази година, като ще бъде излъчен в 240 страни и територии по света. Всяка седмица ще излиза нов епизод.

" The Rings of Power "  проследява изковаването на истинските пръстени на властта през Втората ера, което разрешава на Мрачния лорд Саурон да популяризира мрака в Средната земя. Действието се развива хиляди години преди събитията в трилогията " Властелинът на пръстените " на Питър Джаксън.

Два вида персонажи от " Властелинът на пръстените "  до огромна степен са лимитирани в новата поредност - магьосници и хобити, " които не са били съществени играчи във Втората ера ", съгласно материал на Vanity Fair за продукцията. В " Пръстените на властта " въпреки всичко ще има някакъв тип хобити посредством включването на предците им, наречени харфути, само че те ще имат периферна история.

Двамата шоурънъри Патрик Маккей и Джон Д. Пейн пренасят за първи път на екрана героичните митове от Втората ера от историята на Средната земя. Действието на драмата се развива хиляди години преди събитията от " Хобит " и " Властелинът на пръстените " на Дж. Р. Р. Толкин и ще покаже на зрителите ера, в която са се създавали велики сили, кралства са се издигали до невиждана популярност, но и са падали в съсипия, неправдоподобни герои са били подлагани на тествания, вярата е висяла на най-тънките влакна, а най-големият изверг е заплашвал да покрие целия свят с мрак.

Започвайки във времена на мир, поредицата проследява познати и нови герои, които се изправят против дълго чаканото завръщане на злото в Средната земя. От най-мрачните дълбини на Мъгливите планини, през величествените гори на столицата на елфите Линдон, до спиращото дъха островно кралство Нуменор,  " тези кралства и герои ще основат завещание, което ще живее дълго, откакто към този момент ги няма ", споделят от Amazon.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР