кадри Нова телевизия: Зрителите на “Игри на волята: Вадете Виолета

...
кадри Нова телевизия: Зрителите на “Игри на волята: Вадете Виолета
Коментари Харесай

Зрителите на “Игри на волята”: Вадете Виолета срещу Елвиса и да се свършва

кадри Нова телевизия: Зрителите на “Игри на волята ”: Вадете Виолета против Елвиса и да се свършва

Безкрайните интриги и злословия в този сезон на “Игри на волята ” умориха до дъно феновете. След като Мастагарков си смени племето по лично предпочитание, аудиторията дефинитивно се отхвърли да следи така наречен обществена игра. На фона на всеобщото мнение, че изненадващите обрати в действителност са авансово нагласени, борбите са единственото, което още поддържа интереса към шоуто.

Цялата злоба към интригите в “Игрите ” кара феновете всеобщо да си “поръчват ” на сценаристите избрани самостоятелни борби. Естествено, желанието им няма по какъв начин да бъде изпълнено, тъй като предаването е снимано от дълго време и всичко действително е завършило.



Въпреки това хората си чакат конфликта, който съгласно тях има максимален заряд – Виолета против Марто Елвиса.



За всеобщия фен таман те са корена на всички интриги и операции надлежно при Гладиаторите и при Старейшините. Двамата са в открит и много противен спор още откогато бяха дружно в синьото племе и разделянето там пристигна точно от тяхната омраза.

Към това обаче се прибавя и една леко пикантна детайлност. От началото на седмицата Марто споделя една спалня с Дени, дъщерята на Виолета. Двамата бяха изключително въодушевени, че се събират и обявиха в един глас “тука няма да се спи ”. Обяснението им беше, че щели на воля да си приказват.


Зрителите обаче са сигурни, че откакто угаснат лампите, с изключение на плетенето на нови интриги, сред двамата може са се случат и други работи.
Денислава към този момент сподели, че е много еманципирана от майка си. На Елвиса пък сигурно мед му капе на сърцето, че е трансформирал дъщерята на врага си в най-близкия си съдружник в играта, в случай че не и в освен това.



Тепърва ще забележим реакцията на Виолета на това развиване, която стана по-ниска от тревата, откакто беше уличена в нарушаване на разпоредбите, а не се показва добре и на арената в последно време.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР