кадри bTVНякои български знаменитости излязоха много набожни, даже прекалено. Това

...
кадри bTVНякои български знаменитости излязоха много набожни, даже прекалено. Това
Коментари Харесай

Обвиниха Благо Джизъса, че се кръсти само за пред камерите

кадри bTV

Някои български звезди излязоха доста набожни, дори прекомерно. Това разяснява участници и фенове на „ Сървайвър “, а тематиката дали те в действителност са такива дори влезе за разискване в предаването „ Преди обед “ с водещи Сашо Кадиев и Деси Стоянова. По тази на мушката на критиците попаднаха двама от „ Известните “ – ММА боеца Георги и Благой Георгиев.

Тяхното кръстене преди игри и във всеки миг, когато знаят, че камерите ги снимат, подразни първо треньорката по самбо и джудо Александра Накова. Тя означи пред съотборничти, че  Благо и Георги прекаляват с демонстрациите си на християнски усеща.



Случва се преди съревнование състезател да се прекръсти, да каже една молитва, само че тяхното е нещо друго, изясни Александра. Тя акцентира, че също е вярваща, само че за нея молитвата е нещо доста персонално, по тази причина избира да го прави не пред камерите. Мениджърът по връзки на една от най-големите компании за хранителни артикули Нели Ангелова и китаристът на Д2 Митко Кърнев също застанаха на това мнение.



Репортерът на bTV Камен Лисички, който има задача да следи шоуто за оцеляване, даже стигна малко по-далеч. Той изясни, че таман професионалните спортисти Благой и Георги е обикновено да реализират победи в игрите и това се дължи на уменията им, а не на интервенция свише. В този случай обаче непрекъснатите молебствия и кръстене отиват по-скоро към нарушаване на една от 10-те Божи заповеди: „ Не произнасяй на вятъра името на Господ “.



Нели Ангелова въпреки всичко ненапълно оправда Благо Джизъса, като сподели, че той толкоз постоянно повтаря религиозните си обреди, че към този момент евентуално го прави неумишлено. Но за какво това е все пред камерите и за какво тези моменти са снимани от екипа на „ Сървайвър “ като персонални рекламни клипове на Джизъса, е обособен въпрос.



За същински вярващите държанието на Благой наподобява прекомерно, още по-силно то нервира тези, които имат по-умерена религия във Всевишния. Както той, по този начин и Георги по този метод се приближават много да един от най-страшните грехове за един християнин – гордостта, която е наричана и с името „ суетност “. Това обаче надали ще промени държанието на някой от тях. Излишно е да споделяме, че Благо Джизъса държи ясно да демонстрира своята богобоязливост, това проличава даже и единствено от татуировките му.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР