Кадри Нова ТВМного романтика струеше от епизода на Хелс китчън

...
Кадри Нова ТВМного романтика струеше от епизода на Хелс китчън
Коментари Харесай

Шеф Ангелов показа на „Ергенът“ как се прави

Кадри Нова ТВ

Много романтика струеше от епизода на Хелс китчън нощес. В края му имаше не една, а три сгодени двойки. Шеф Ангелов се постара момчетата да се показват уместно като им обезпечи прелестни пръстени за дамите.

Колеги, гледайте и се учете. Не един, а три годежни пръстена. Не едно, а три оферти. Не едно, а три пъти „ да “. Затова аз и Нова телевизия сме номер едно. Тук го правим… както би трябвало, а не като в някои… други излъчвания!

Стрелите бяха отправени към конкуренцията в другата телевизия, където Алек към този момент три месеца избира дама на сърцето си. На феновете на кулинарното предаване им пристигна малко допълнително толкоз романтика.
`); break case width


Нито мъжете желаеха да дадат пръстените,нито дамите желаеха да ги одобряват. Ангелов ги насили и беше много конфузно и за едните и за другите,а и за феновете. Тоя епизод можеше просто да не бъде излъчен. Една трагикомедия която унижи участниците. Е,поне се посмяхме на непознат тил.

Шеф Ангелов дефинира кой за кого да се ожени. Те се познават доста малко, не се знае дали ще си паснат, само че с тези пръстени няма мърдане..вече са годеници
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР