Кадри БТВМногодетното семейство на Цвети и Коце бяха герои в

...
Кадри БТВМногодетното семейство на Цвети и Коце бяха герои в
Коментари Харесай

Семейство с девет деца се нанесе в нов дом

Кадри БТВ

Многодетното семейство на Цвети и Коце бяха герои в последния епизод на „ Бригада нов дом “. Те имат цели девет деца, шест от които са три двойки близнаци, а постоянно при фамилията остава и синът на Коце от предходен брак. Най-голямата сестра Емили е на 12 години и с готовност посвещава детството си в грижи за по-малките си братчета и сестриче, и в помощ на родителите си.

Историята на многолюдното семейство развълнува Мария Силвестър и момчетата от бригадата. Влизайки във радостния дом, който наподобява на същинска детска градина, те осъзнаха какъв брой мъчно и отговорно е да се гледат толкоз доста деца.


`); break case width
Всички се заеха незабавно да обновят дома им и да улеснят, най-малко малко живота на децата и техните родители, и да обезпечат персонално пространство за всеки.

Освен огромния ремонт, екипът на „ Бригада Нов дом “ направи извънреден подарък на цялото семейство – красиво и съпроводено с доста плач кръщене за седем от децата, които още не са кръстени. Техен кръстник стана кметът, който е и дълготраен другар на фамилията и също се включи от сърце в ремонта дружно със фамилията си. Мария пък пожела да гледа сама всичките деца цялостен един следобяд, с цел да могат щастливите родители да се порадват на малко време дружно за по кафе.

Това е едно от най-екстремните неща, които съм правила, разяснява тя след изтощителния следобяд.



Момчетата съумяха да разширят виталното пространство на фамилията и да ги изкарат от двете стаи, които обитаваха. Старият гараж се трансформира в кухня с столова и всяка група деца получиха лични стаи.

Когато видя тези откровени страсти в хората се усещам добре. Значи, че сме си свършили работата, както би трябвало., гордо разяснява Калин Евтимов когато видя сълзите от наслада в очите на фамилията.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР