Кадри бТВАдвокатът Василена Георгиева, който бе вторият участник в Стани

...
Кадри бТВАдвокатът Василена Георгиева, който бе вторият участник в Стани
Коментари Харесай

Адвокат се запъна на въпрос за 500 лева в „Стани Богат“

Кадри бТВ

Адвокатът Василена Георгиева, който бе вторият участник в „ Стани Богат “ довечера, изненадващо се запъна на въпроса за първата сигурна сума – „ Кой воин е на Карл Май “?, с варианти Поразяващата ръка, Железният пестник, Стоманеният ритник и Отровният дух.

Василена призна, че се колебае сред първата и втората опция, и малко я е позор, че разсъждава толкоз на въпрос за 500 лв..


`); break case width
В последна сметка тя се обади на другар, с цел да не продължава повече тази мъка, и след това решението й се оказа вярно, въпреки че в първия миг от отсрещната страна на слушалката Иван Иванов не бе до дъно безапелационен.



Мъжът сподели, че е съвсем сигурен, че става въпрос за Поразяващата ръка, само че откакто направи връзка с романа Винету, към този момент бе уверен, че този воин е правилният отговор и измъкна дамата от деликатната сиутация.

Последва въпрос за 1000 лв.: „ В коя музикална група добива известност Роби Уилямс, преди да се насочи към соловата си кариера “? – Бекстрийт бойс, Тейк дет, Уестлайф и Бойзоун.



Василена изключи първата алтернатива и изиска 50 на 50, а откакто компютърът остави Бекстрийт бойс и Тейк дет, правилно маркира втората опция.

Брюнетката заключи сумата от 1500 лв., а за нея Ники Кънчев я попита: „ Как е прочут заливът, в който Съединени американски щати провежда интервенция за събаряне на държавното управление на Фидел Кастро през 1961 година? “ – Заливът на костенурките, Заливът на прасетата, Заливът на Пиратите, Заливът на спасението.



Василена направи връзка със Залива на прасетата, защото виждала на картичка хора да разхождат прасенца, когато е била на Бахамите, само че допусна, че позволи, че това е някаква атракция.



Тя обаче не посмя да рискува и извика на помощ от публиката собствен сътрудник, който очевидно бе добре осведомен с тази интервенция.
Васил първа описа в елементи какво се еслучило, а след това окуражи Василена, че размишленията й са правилни, което дефинитивно убеди дамата да заложи на първото си и само съмнение.





Въпросът за 2000 лв. бе: Какво значи „ фарт “ в киното?, с варианти Декор и сценография, Звукозаписна техника, Грим и коса и Операторска техника.



Тук Василена нямаше какво да губи и реши да рискува с първата опция, само че не позна, защото вярната бе четвъртата, и по тази причина си потегли с 1500 лв..

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР