Къде шеговито, къде сериозно, но новината за проблемите, които се

...
Къде шеговито, къде сериозно, но новината за проблемите, които се
Коментари Харесай

Идват следващите фази на ретроградния Меркурий

Къде шеговито, къде съществено, само че новината за проблемите, които се случват по време на ретроградния Меркурий, владеят съзнанието ни. А през 2017 година " спящите " етапи на тази планета са четири. Защо " спящи " ли? Обяснението на астролозите е, че една планета е ретроградна, когато е неподвижен. Тогава тя не е в положение да управлява дейностите, над които има въздействие и настава безпорядък при тях.

Да напомним, че два от неприятните интервали, подвластни на Меркурий, които към този момент са минало, бяха през януари, април и май. Но идват още два - август - септември и през декември.

Ето какво да прави и не вършим, и от какво да се пазим в тези интервали!

Когато Меркурий е ретрогарден не трябва да се вършат никакви значими неща. Нищо няма да бъде сполучливо в подобен интервал, а ще бъде трудоемко, даже невероятно за осъществяване. И решения, в случай че се вземат, те ще бъдат изменени по-късно.

Абсурдно е да се започват нови инициативи, даже в случай че те не са свързани със сферата на връзките, където планетата има голямо въздействие. Не бива да се подписват контракти и съглашения, тъй като никой не може да предскаже накъде тъкмо ще се завъртят нещата.

Не се предлагат никакви планувани хирургични интервенции, изключително пластични, тъй като може да се стигне до повторна интервенция и проверка. Това не важи за неочаквани, животоспасяващи интервенции.

Меркурий ръководи пощата и преместването на информация, което е знак за зоркост при изпращане на значими документи. При обслужване на клиент могат да зародят недоразумения.

Подсигурете се при работа с компютър. Има заплаха от срив. И в случай че би трябвало да се конфигурира нов програмен продукт, е по-добре да се изчака да отмине неприятната фаза.

Тази планета ръководи и търговията. Когато е ретроградна трансформира разпоредбите в тази област. Не купувайте, нито продавайте парцели и имущество. Има възможност по-късно това да ви навлече куп неприятности и проблеми.

Ако пътувате, напревете обзор на автомобила си и карайте деликатно. Най-добре е да отложите пътуването, само че в случай че това е невероятно, следвайте напътствията за изрядност във всичко обвързвано с това. Ако сте с непознат превоз, имайте поради че са вероятни закъснения и кахъри. Запасете се с самообладание и здрави нерви.

В дните с назадничав Меркурий постоянно се не помнят или губят неща, по тази причина бъдете бдителни.

Личните връзки сред сътрудниците също са застрашени от затруднения в тези дни. Двойките са склонни да си основават недоразумения, които от своя страна може да провокират неточности от резултата на доминото. Не бързайте с изводите и бъдете ясни в изрече и желанията си.

сн.: архив
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР