кадър: БНТБившият кмет на София Стефан Софиянски бе гост тази

...
кадър: БНТБившият кмет на София Стефан Софиянски бе гост тази
Коментари Харесай

Стефан Софиянски: Трябва да се създават условия за работа

кадър: Българска национална телевизия

Бившият кмет на София Стефан Софиянски бе посетител тази заран по Българска национална телевизия.

Софиянски разяснява настоящи политически събития.

В България има рецесия, това не би трябвало да се отхвърля. Няколко са съставените елементи - способства коронакризата, неправилната икономическа политика. Плащаме пари, с цел да не се работи, а би трябвало да сменим политиката - да се заплаща, с цел да се работи. Това съобщи Стефан Софиянски в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов ".

По думите му безусловно е изчерпано доверието на хората в структурите на властта, а дебатите в Европейския парламент са посочили ниския престиж на България в Европейския съюз.

Софиянски подлага на критика мярката " 60/40 ".

Трябва да се основават условия за работа в тази сложна обстановка. Тоест - аз ще дам пари на предприятието, само че ще ги дам не за заплата, ще ги дам, с цел да създадеш изискванията за работа в Коронавирус обстановката, съобщи той.

Според Софиянски, когато си на власт и правиш избори, постоянно има изкушението да се възползваш от ресурсите, да ползваш държавната машина.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР