Спорни твърдения, представени като факти, прозвучаха в дебата между кандидати

...
Спорни твърдения, представени като факти, прозвучаха в дебата между кандидати
Коментари Харесай

Надвикване и спорни твърдения за войната, Шенген и мигрантите в дебат по Нова тв

Спорни изказвания, показани като обстоятелства, прозвучаха в дебата сред претенденти за Екологичен потенциал в избирателен спор по Нова телевизия. В него участваха Андрей Ковачев от ГЕРБ-СДС, Деница Симеонова от ПП-ДБ, Петър Волгин от „ Възраждане ”, Румен Гечев от Българска социалистическа партия и Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация.



Както и при предходния спор, водещите Виктор Николаев и Мира Иванова избраха да не се включват интензивно с слагането на въпроси, а да оставят претендентите сами да сблъскат мненията си. Те обаче трябваше на няколко пъти да се включат с разяснения, когато изказвания на някои от участниците в дебата имаха прекомерно свободна интерпретация за обстоятелствата.



Най-големи пререкания провокира тематиката за войната в Украйна и политиката на Европейски Съюз към спора. Темата провокира прочувствени реакции и надприказване, което попречи на феновете да чуят ясно тезите на политиците.



„ Европейският спор не се получи доста европейски ”, това разяснява Деница Симеонова. Думите ѝ бяха във връзка, че дори апелите на водещите да бъде дадена думата на единствената дама, не бяха спазени от останалите участници.

Ситуацията се повтори и по идващите въпроси от дебата - Шенген и ограниченията против противозаконната миграция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР