Кабинет с премиер Десислава Атанасова най-вероятно няма да видим, ние

...
Кабинет с премиер Десислава Атанасова най-вероятно няма да видим, ние
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Премиер Атанасова няма да видим, имаме си Меси

" Кабинет с министър председател Десислава Атанасова най-вероятно няма да забележим , ние министър председател си имаме и той се споделя Бойко Борисов " . Това съобщи някогашният финансов министър на ГЕРБ Владислав Горанов пред БиТиВи.

Горанов беше и настоящ и с футболна метафора на политическия терен - " когато в тима си имаш Меси, няма потребност да търсиш Анхел ди Мария ". За него Борисов е единственият вероятен човек , който може да се оправи в актуалната обстановка. " В миг на тестване би трябвало да се постави за министър председател човек, който е водач и се е потвърдил като подобен. "

Иначе Горанов може да предложи най-малко 10 индивида за всеки един пост в изпълнителната власт. За подобаващ министър на финансите Горанов открои Кирил Ананиев, Красимир Вълчев, Теменужка Петкова. Лично за себе си Горанов счита, че не му е пристигнало още веднъж времето да бъде министър на финансите .
 За ГЕРБ последният късмет е кабинет на малцинството
За ГЕРБ последният късмет е кабинет на малцинството

ГЕРБ няма да предлага кабинет, който няма да прави работа

Въпросът е не дали ще има предварителни избори март, а дали ще има такива през юли , уточни някогашният финансов министър. Добре е, че служебното държавно управление оказва помощ да се минава през рецесиите, само че политическият модел мощно страда от това.

Утре при президента Румен Радев за за сформиране на държавно управление ще отидат представители на парламентарната група на обединението ГЕРБ/СДС, а тази седмица може да се дефинира и министър-председателят, счита Горанов

ГЕРБ няма да влезе в държавно управление, в което няма да взе участие " Демократична България " , счита Владислав Горанов.
 Андрей Райчев: Пред Борисов в този момент стои задачата да раздели Демократична България от Политическа партия
Андрей Райчев: Пред Борисов в този момент стои задачата да раздели Демократична България от Политическа партия

Тактическа победа му бе поднесена от Корнелия Нинова на тепсия

" Коалицията на Демократична България с Българска социалистическа партия беше безпринципна и не носеше друго с изключение на 6-7 месеца агонизиращо и калпаво ръководство. Дори да са имали някаква висша цел от края на 2021, до 2022 година тя се е трансформирала в тежък фарс и Горанов не знае за какво гласоподавателите на Демократична България не правят оценка кое е най-важното.

По отношение на проекта на ГЕРБ оттук насетне след връчването на първия мандат, Горанов съобщи, че ГЕРБ ще си извърви пътя до дъно и в случай че няма държавно управление, виновността няма да е тяхна .  е постигнала единствено и само горест, тъй като нито една партия не поискала да се срещне с тях.
анкета
Има ли още късмет за кабинет?
Да Никакъв 50:50 Само с третия мандат Избори до дупка
Да

Никакъв

50:50

Само с третия мандат

Избори до дупка

Един предстоящ кабинет би трябвало да е от специалисти, потвърдили се, че могат да носят политическа отговорност , съгласно Горанов, съгласно който обаче експертно държавно управление е " дървено желязо " . Експертно държавно управление се дискутира тогава, когато политическият модел е строшен, разяснява някогашният финансов министър.
 Борисов даде обещание на Европейска комисия да предложи кабинет от специалисти, които да стабилизират България
Борисов даде обещание на Европейска комисия да предложи кабинет от специалисти, които да стабилизират България

ГЕРБ ще продължи разговора с всички парламентарни партии

Във връзка с , Горанов запита по какъв начин да се направи подобен, като след 3 месеца нямало кой да го извършва. Той уточни, че няма причина да се търси връзка сред това и влизането ни в Еврозоната. Необходимото законодателство е съвсем готово и Горанов се надява депутати да одобряват всичко належащо за влизане в клуба на богатите, преди да бъдат разпуснати от президента.
 Владислав Горанов поучава партиите за бюджета: Наиграхте се
Владислав Горанов поучава партиите за бюджета: Наиграхте се

Никой не прави нищо за приемането ни в Еврозоната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР