Животът понякога е толкова объркан, че да се чудиш дали

...
Животът понякога е толкова объркан, че да се чудиш дали
Коментари Харесай

Животът понякога е толкова объркан: Много държа на семейството си, но обожавам любовницата си

Животът от време на време е толкоз комплициран, че да се чудиш дали не живееш в сериал. Сервира ни какви ли не неща – болежка, наслада, хубави и неприятни моменти… Моята история е човешка, може би даже банална, само че едно е несъмнено – каквото и да споделят хората, тя е щастлива.
Казвам се Павел и съм на 34 години. Имам две прелестни дъщерички – на 3 и 7 години. Съпругата ми Елвира е на моите години, оженихме се не по обич, а по насила – тя забременя и просто трябваше да сключим брак. Не съм от мъжете, които бягат от отговорност! След сватбата сякаш всичко си пристигна на мястото – живеехме си спокойно и умерено, само че в никакъв случай не съм обичал жена ми Елвира. Животът ми радикално се промени, когато срещнах Нея – моята огромна обич Симеона. Влюбих се в нея от пръв взор – когато я видях, нещо в мен се прекатурна, целият свят ми се видя пъстър и обаятелен.

Започнахме да излизаме и усещах, че и тя изпитва мощни усеща към мен. Признах й всичко – за жена ми, която не обичам, за децата, за това, че съм виновен.
В последна сметка нещата станаха съществени и взех решение, че желая да имам дете от нея. В момента е бременна в 6-ия месец – чакаме момче и съм най-щастливият мъж на света!
Пазех всичко това в загадка от Елвира, само че не устоях и й признах какви усеща изпитвам. Развика се и изиска бракоразвод. Аз обаче й обясних, че не е добра концепция да се развеждаме – децата ни не заслужават това. Обещах да й припиша част от парцелите, които имам, и тя сякаш се помири с всичко.
Повече не желая да неистина никого, тъй като това е огромен товар.

Не знам за какво взех решение да споделя всичко това с вас. Може би тъй като желая да дам кураж на мъжете, които се чудят какво да създадат с живота си. Хората разясняват, наскърбяват, само че какъв брой от тях могат да се похвалят, че са щастливи, че са срещнали любовта на живота си? Аз мога! Срещнах я, опозная я, боготворя я! Не ми остава нищо друго, с изключение на да ви пожелая някой ден да изпитате това, което аз изпитвам сега!
Инфо: flagman

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР