Животът на кралица Елизабет, най-дълго управлявалият монарх на Великобритания, е

...
Животът на кралица Елизабет, най-дълго управлявалият монарх на Великобритания, е
Коментари Харесай

Увековечиха живота на кралица Елизабет II в комикс

Животът на кралица Елизабет, най-дълго управлявалият монарх на Англия, е маркиран в нов комикс от TidalWave Comics , оповестява Ройтерс. Комиксът обгръща нейния публичен и персонален живот, огромни събития, фамилни кавги и рецесии.

и беше положена до обичания си брачен партньор принц Филип на 19 септември след ден, в който с нея в ослепително шоу на помпозност и гала.

Сред 2000-те присъстващи в Уестминстърското абатство, където монарсите са се женили, погребвали и коронясвали през последните 1000 години, бяха към 500 президенти, министър-председатели, задгранични членове на кралското семейство и сановници.

Гланцовото издание от 30 страници, част от поредицата " Tribute " на издателя, стартира с кралския пчелар, който уведомява дворцовия кошер за гибелта на кралицата, вековна традиция, вкоренена в суеверия за производството на мед.

Исках да стартира с малко - легендата за пчелите - и да завърша огромно - погребението, гледано от милиони по света, зачви съсценаристът Майкъл Фризъл в изказване. Това беше подобаващ метод да се опише нейното 70-годишно ръководство, добави той.

Книгата, издадена в сряда, е налична в дигитален тип и с твърди и меки корици.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР