Бившият президент Доналд Тръмп предположи в интервю във вторник, че

...
Бившият президент Доналд Тръмп предположи в интервю във вторник, че
Коментари Харесай

Заради дрога Доналд Тръмп се закани да депортира принц Хари

Бившият президент Доналд Тръмп допусна в изявление във вторник, че принц Хари може да бъде депортиран заради опасения по отношение на правото му на виза поради използването на опиати в предишното.

След признанията на принц Хари за използването на противозаконни опиати в предишното в записките му " Резервен " консервативният мозъчен концерн Фондация " Наследство " подаде иск против Министерството на вътрешната сигурност за достъп до имиграционните му досиета. Лицата, които аплайват за американска виза , са длъжни да оповестят дали в предишното са употребявали опиати, което може да повлияе на кандидатурата им. По-рано този месец арбитър постанови, че съответните документи би трябвало да бъдат предадени на съда за обзор.

В изявление за английската телевизия GB News Тръмп беше запитан дали принц Хари ще получи някакви " специфични привилегии ", в случай че се откри, че е излъгал при кандидатстването си. Той отговори: " Не. " Ще би трябвало да забележим дали знаят нещо за опиатите и в случай че той е излъгал, ще би трябвало да подхващат съответните дейности.

Когато бе притиснат за това какво ще включват " подобаващите дейности " и дали те ще включват депортиране, Тръмп отговори: " О, не знам. Ще би трябвало да ми кажете. Просто ще би трябвало да ми кажете. Човек би си помислил, че те ще знаят това от дълго време. "

Интервюто беше извършено от Найджъл Фараж, някогашен водач на крайнодясната Партия на независимостта на Обединеното кралство и персонален другар на някогашния президен т, който се е появявал на доста от митингите му.

Принц Хари, който наскоро изрази интерес към американско поданство, е бил обект на няколко нападки от страна на Тръмп. В изявление пред английския публицист Пиърс Морган през 2022 година той назовава принца " хленчещ като никой различен, който е виждал ".
 Ислямисти възнамерявали офанзиви против принц Хари поради
Ислямисти възнамерявали офанзиви против принц Хари поради " Хамас "

Британският принц е взел участие в задачи в Афганистан

Тръмп подлага на критика и брачната половинка на Хари - Меган Маркъл. В изявление за Лари Уилмор през 2016 година Меган разказа Тръмп като " разединител " и " двуличник ". Преди визитата си във Англия през 2018 година той беше представен в английския таблоид " Сън " да се базира на случая, наричайки Маркъл " гадна ". По-късно той разгласява, че цитатът е " фиктивен ", макар че аудиозаписите, оповестени от изданието, демонстрират друго.

Двойката се реалокира в Съединени американски щати през 2020 година, по време на ръководството на Тръмп.

Позовавайки се на кралица Елизабет II, Тръмп съобщи, че напускането на Съсекс от кралското семейство " разрушава сърцето ѝ ". Тръмп се срещна с кралицата два пъти по време на своето президентство. И двете визити във Англия бяха посрещнати с огромни митинги.
 Принц Хари е надълбоко тъжен от следствията от решението си
Принц Хари е надълбоко тъжен от следствията от решението си

Трусове в кралското семейство

Тръмп разиска и неотдавнашните разногласия към Кейт Мидълтън, брачната половинка на брат му принц Уилям, чието неявяване от обществени отговорности провокира необятни спекулации. Бившият президент отбрани потреблението на фотошоп от Кейт върху фотография на фамилията ѝ, като съобщи, че " това не би трябвало да е огромен проблем, тъй като всички се занимават с докторство " на изображенията и че " това е било напълно нищожно докторство ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР