Jeep разширява моделната гама на електромепесетата си, но този път не става

...
Jeep разширява моделната гама на
електромепесетата си, но този път не
става
Коментари Харесай

Jeep но не какъв да е, а електрически и с две колела! - видео

Jeep уголемява моделната гама на електромепесетата си, само че този път не става въпрос за всъдеходен четириколесен модел, а за подобен на две колела. Това стана ясно от рекламен клип на модела Jeep Gladiator с присъединяване на артиста Бил Мъри. Именно там се мярка за малко новият електровелосипед E-Bike. Компанията вече направи и специфичен уебсайт, в който може да се видят и първите характеристики на новия двуколесен ел-Jeep.



По думите на фамозната американска марка, моделът има задоволително мощен елдвигател на компанията QuietKat. Конкретно става дума за електродвигател с мощност 750 Вт и батерия, осигуряващ пробег с едно зареждане от 65 километра. Машината има окачване QuietKat Fire-Link и четирибутални хидравлични дискови спирачки. Jeep и QuietKat обещават, че този крепък E-Bike ще стане идеална добавка към всъдеходите Jeep.

Според фотосите, обаче, моторът не е с обявената мощ от 750 Вата, а е направен от китайската компания Bafang и е известен като модел M620 или като Bafang Ultra.
Той има най-малко 1600 Вата пикова мощ със стандартна 52V батерия за елвелосипеди. И предлага 160 Нм оптимален въртящ миг. Последното е напряко впечатляващо, защото не е по-силите на повечето мотоциклети с ДВГ.

Между задното окачване на RockShox и обърнатата предна вилка на окачването, интегрираната батерия, която евентуално ще измерва в гамата от 840 Втч, и другите висококачествени съставни елементи, като осите на колелата, е-велосипедът Jeep се оформя като освен това от елементарен уикенд е-велосипед.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР