Изявите на Александър Зверев от началото на сезона са доста

...
Изявите на Александър Зверев от началото на сезона са доста
Коментари Харесай

Зверев: Днес щях да загубя от всеки един играч, най-лошият ми мач от 7 години

Изявите на Александър Зверев от началото на сезона са много неуверени, като той по този начин и не успяваше с цел да задържи оптимална форма и постоянно допускаше ранни проваляне в някои от конкуренциите, в които взимаше присъединяване. През днешния ден разочарованията за международния №3 още веднъж се завърнаха, откакто топ поставеният позволи проваляне още в първия си мач от АТР 250 шампионата в Мюнхен, където бе победен от 18-годишния Холгер Руне. След загубата си против младия датчанин Саша се саморазкритикува, заявявайки, че това е бил най-слабият му мач от 6-7 години насам.

" Щях да изгубя от всеки състезател от главната скица през днешния ден. Това беше най-лошият ми мач от шест или седем години насам. Днес играх без форхенд и като цяло такова показване не е задоволително за шампионат от сериите 250. Няма извинения. Всеки, който намира извинения през днешния ден, не е най-умният човек. Как ще действам в този момент ли? Ще хвърча за Мадрид по някое време в идващите дни, с цел да се приготвя за началото на Мастърс конкуренцията. Всъщност мога единствено да се усъвършенствам отсега нататък. " - показа Зверев в своята конференция след финала на срещата.

Припомняме, че точно германецът победи в испанската столица през предишния сезон, само че в този момент ще би трябвало да покаже най-хубавия си тенис, в случай че желае да дублира своята купа.

Zverev similar to Ausopen loss with kind of real talk in press. First lost of words, then excuse to fans/tournament. Gave credit to Runes talent but stated he played " bodenlos " (worst/pathetic) and " without a forehand ". " Worst match of my last 6,7 years ". " No ones fault but mine "
— Jannik Schneider (@schnejan)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР