Известният фитнес инструктор и модел, бивш национален състезател и треньор

...
Известният фитнес инструктор и модел, бивш национален състезател и треньор
Коментари Харесай

31-годишният Виктор Стоянов е „Ергенът“ в романтичното риалити по bTV - slava.bg

Известният фитнес инструктор и модел, някогашен народен играч и треньор по гребане – Виктор Стоянов е Мъжът, който ще се впусне в търсенето на любовта в най-романтичното риалити – „ Ергенът “. Целият живот на 31-годишния софиянец е обвързван със спорта. Завършва спортно учебно заведение и продължава образованието си в НСА, а едвам 16-годишен става част от националния тим по академично гребане. Има голям брой трофеи, бил е нееднократен републикански първенец. След травма остава за известно време на гребната база, само че като треньор на деца и паралелно с това фитнесът се трансформира в негова пристрастеност. Към сегашния миг работи като шеф на фитнес зала, а към многочислените му задължения се прибавят и изяви като модел, участия в рекламни и музикални клипове.

Спортът и многочислените трудности в живота му учат Виктор на дисциплинираност и отговорност към близките и към самия себе си. Здравето и положителната форма – физическа и прочувствена, са се трансформирали в негов метод на живот. Със същата отговорност и съвестност подхожда и в персоналния си живот.

„ Да си влюбен е най-страхотното възприятие на света. Дъхът ти стопира. Малко е плашещо, само че в това време е необикновено. Правил съм доста откачени неща в името на любовта, само че да съм първият Ерген в България е може би най-откаченото от всички. Всъщност това е най-безумното нещо, което в миналото съм правил в живота си “, споделя Виктор Стоянов.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР