Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв поглед

...
Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв поглед
Коментари Харесай

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен тип на Неслихан Атагюл на пръв взор не изисква никакви спомагателни стратегии, само че стилът на нейните героини на екрана е друг от това по какъв начин наподобява тя в действителния живот. Сдържани и сбити тоалети, високи токчета, бизнес грим – всичко това не е за живота, съгласно звездата. Любими неща в дрешника на Неслихан са обемни якета, тениски и суитчъри на брачна половинка й. Въпреки стройната си фигура, тя не се управлява от правилата на деловитост и комфорт.

Звездата също не приема грим в всекидневието, само че отбелязва, че външният й тип постоянно зависи от настроението и времето. Неслихан също не се тормози за фигурата си, защото в живота й има дейни занимания: туризъм, конна езда и разходки, както и игри навън. Актрисата не се насилва да върви на фитнес, също така ненавижда насилствени спортове.

Нейната колежка Фахрие Евджен, заради ярките черти на лицето си постоянно е сравнявана с актрисата Моника Белучи. Фахрие е сполучлива във всичко: построи шеметна кариера и сътвори семейство с най-красивия артист в Турция Бурак Йозчивит. Няма потребност да приказваме за безупречния външен тип на актрисата, само че тя вае фигурата си още от учебна възраст, играейки за женския баскетболен тим. Въпреки изключителната си форма обаче, Фахрие може да се види на разходки в елементарни дънки, необятни суитчъри и равни обувки, до момента в който по-голямата част от дрешника й е на всеобщи марки. В специфични дни тя прибягва до класическата дребна черна рокля и перлено колие.

Турската звезда назовава светещите от благополучие очи основната загадка на хубостта, само че не подценява и обикновените грижи. Фахрие има вяра, че вътрешното положение на дамата директно въздейства върху това по какъв начин наподобява тя в очите на другите. За искра на косата си употребява натурални масла.

30-годишната звезда от сериала „ Номер 309 “ Демет Йоздемир не употребява специфични трикове, с цел да поддържа хубостта си. Актрисата не се гримира отвън снимачния развой, с цел да почива кожата й, а също по този начин прави пилатес и дихателни практики, с цел да поддържа тялото и душата си. Демет има вяра, че природата й е дала всичко най-хубаво и това не трябва да се трансформира: тя е изрично срещу инжекционната козметика и други операции с външния си тип.

На всемирски събития и червени килими актрисата постоянно прави възторг, а пресата дълго разисква нейните провокативни тоалети. В същото време в елементарния живот нищо не издава, че тя е звезда. Ежедневният жанр на Демет се основава на нормално облекло, прилепващо към фигурата, и комфортните обувки.

Източник: bulletin.bg

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР