Известният астролог Мира Кунева избра 19 минути и Слава, за

...
Известният астролог Мира Кунева избра 19 минути и Слава, за
Коментари Харесай

Полит. промени, пукане на балони и конфликти като 9/11 от идващото слънчево затъмнение - slava.bg

Известният астролог Мира Кунева избра 19 минути и Слава, с цел да предизвести, че се задават големи промени за политиката , финансите и живота на всички ни с идващото слънчево затъмнение – звездите са като преди 11.09.2001 година Тя беше провокирана от публикацията ни за прогнозите на американската си сътрудник Сюзан Милър за 5-те ретроградни планети , които се изправят пред нас. В композиция със слънчевото затъмнение, когато всички към този момент ще извърнат ход, с цел да драматизират още ситуацията и неговото въздействие ще продължи 3,5 години напред, споделя Кунева в неповторимо изявление за 19 минути и Слава.

- Още в предходното ни изявление споменахте слънчевите затъмнения, само че тогава говорихме повече за планетите и ковид, който съгласно разположението им би трябвало да изчезне от юни. Но дано в този момент се спрем точно на затъмненията, тъй като тази година се оказва много специфична в това отношение...

- 2020 година е доста забавна и е същинско предизвикателство, тъй като има 6 затъмнения - слънчеви и лунни. Първото, което към този момент споменахме в предишното изявление беше на 10 януари и донесе експлоадирането на ковид в композиция със съответствува на планетата на епидемиите Плутон и царствения Юпитер. От древността хората са разглеждали затъмненията като знак за бедствия, войни, страхували са се от тях. Днес считаме, че те дават огромни промени: положителни и неприятни. Трябва да се знае, че не са еднообразно мощни. Има си категория, която дефинира интензитета на затъмнението. За да разберете защо приказвам, ще припомня 21 август 2017 - великото американско затъмнение. Наричаме го по този начин, тъй като сянката му падаше чисто астрономически тъкмо върху Съединени американски щати. Тогава стартира поредност от естествени бедствия там – урагани, горски пожари, рекордно високи температури. Можем да се върнем и към 19 ноември 2002 – затъмнението тогава пада върху Венера и Меркурий над Китай – тогава потегля САРС 1, коронавирусът е именуван от учените САРС 2.

- Какво затъмнение идва към нас в този момент?

- На 21 юни има доста мощно слънчево затъмнение. Пада се в 0 градуса на знака Рак. В нулевите градуси на съществените знаци: Рак, Везни, Козирог и Овен, нещата постоянно са свързани с рецесия, с огромни промени, с динамичност всъществуващата конюнктура. Това е едната причина за силата и значимостта на слънчевото затъмнение и неговата категоризация като доста мощно. Другата причина е 1 градус съвпад от Главата на Дракона: северния лунен възел. Това са извънредно значими точки. При прецизен съвпад приказваме даже за кармична точка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР