Известния инвеститор и автор на бестселъри Робърт Кийосаки, постигнал международен

...
Известния инвеститор и автор на бестселъри Робърт Кийосаки, постигнал международен
Коментари Харесай

Авторът на Богат татко, беден татко: Това е най-добрата инвестиционна възможност, която всеки може да си позволи

Известния вложител и създател на бестселъри Робърт Кийосаки, постигнал интернационален триумф с книгата си " Богат баща, безпаричен баща: Уроците за парите, на които богатите учат децата си, а бедните и междинната класа - не! " от поредицата " Уроците на богатия баща ", показа гледната си точка за една евентуално обещаваща капиталова опция.

Преди дни Робърт Кийосаки разгласи в X (известна преди като Twiter) коя е най-голямата договорка за инвестиция, съгласно него: " Среброто към момента е с 50% под най-високото си равнище за всички времена, търсено от " зелените " електрически автомобили. Среброто е втората най-използвана стока след петрола. Среброто е пари от епохи. "

Кой не може да си разреши 1 сребърна монета, пита реторично Кийосаки, отбелязвайки, че  множеството хора избират да пестят " подправени " долари. 
 Тази 100-годишна жена към момента работи 4 дни в седмицата - нейният съвет за дълга и щастлива кариера
Тази 100-годишна жена към момента работи 4 дни в седмицата - нейният съвет за дълга и щастлива кариера

Подкрепен от Харвард " хак ", с цел да сте по-щастливи на работа

Робърт Кийосаки е американец от японски генезис, роден е през 1947 година в Хаваи. След къса военна кариера и присъединяване като доброволец във Виетнамската война, той стартира работа като продавач в огромна компания за копирни машини. Само 2 години по-късно той стартира собствен личен бизнес - направа на портфейли от полиестер за сърфисти. Занимава се и с произвеждане на тениски за почитатели, само че и това не му донася упования триумф. Самият той е разказвал за тежките времена, които е претърпял, като да вземем за пример по какъв начин в продължение на месеци му се е налагало да нощува дружно с приятелката си в остарялата им кола, защото даже не са имали дом.

BIB: Biggest Investment Bargain: Silver still 50% below all time high, in demand by greenies solar EVs. Silver 2nd most used commodity after oil. Silver has been money for centuries. Who can’t afford 1 silver coin, yet most people prefer to save counterfeit fake dollars. Sad.
— Robert Kiyosaki (@theRealKiyosaki)
Робърт Кийосаки е милионер, вложител, предприемач, финансов коментатор, създател на книги, водещ на семинари и курсове за мотивация и самоусъвършенстване. Но по какъв начин от съвсем безприютен е станал милионер? За Кийосаки двете най-важни неща, които могат да създадат един човек богат са методът на мислене и финансовата му просвета. Той твърди, че триумфът и парите са разследване на избрани познания и произлизащите от тях дейности, а не волност на Съдбата или щастлива случайност. Най-големият проблем съгласно него е, че тези познания не се преподават в учебно заведение. Децата подсъзнателно одобряват модела на личното си семейство, даже и да не е сполучлив, и не престават да го следват през целия си живот. Така децата на богатите родители порастват и стават богати възрастни, а децата от небогати фамилии постоянно остават небогати през целия си живот.

 Милиардерът, който основа Airbnb, споделя най-хубавия бизнес съвет, който е получавал
Милиардерът, който основа Airbnb, споделя най-хубавия бизнес съвет, който е получавал

Брайън Чески получава съвет за 1 милион $
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР