Известната максима, че “софтуерът изяжда света вече е видима за

...
Известната максима, че “софтуерът изяжда света вече е видима за
Коментари Харесай

Технологичните тенденции, които ще трансформират живота ни през 2024 г.

Известната максима, че “софтуерът изяжда света ” към този момент е забележима за всеки, без значение дали се занимава с технологии, или с нещо напълно друго. Дигитализацията през днешния ден е повсеместна и съвсем няма области от стопанската система или обществото ни, които да не са очевидно наранени от нея.

Тази наклонност ще продължи да се форсира и през новата година. „ Ако през 2023 година станахме очевидци на всеобщото нахлуване на изкуствения разсъдък в живота ни, то през тази той ще става доста по-персонализиран в подтекста на обособените организации. В други области - от банковите услуги, до опазването на здравето - към този момент е налице нужната инфраструктура и занапред следва потребителите да усетят по-масово новите резултати от дигитализацията ”, предвижда Цветан Алексиев, основен изпълнителен шеф на “Сирма Груп Холдинг ”.

Нови регулации ще бъдат признати в Европа в области, като изкуствен интелект, платежни услуги и други. Здравеопазването също ще търпи динамични промени под въздействието на новите технологии, които ще преобразят и огромен брой значими...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР