Изтеглена среща от 8 кръг на Суперлигата ще се проведе

...
Изтеглена среща от 8 кръг на Суперлигата ще се проведе
Коментари Харесай

Галин Господинов: Промените в Добруджа 07 стабилизираха атмосферата в отбора

Изтеглена среща от 8 кръг на Суперлигата ще се организира през днешния ден в зала Добротица от 18.30 ч. В нея Добруджа 07 приема Левски.

На този стадий по-скоро ни е комфортно да отлагаме, само че нямаше по какъв начин да не се съгласим с предлагането на Левски, поради тяхното присъединяване в шампионата за купата на ЦЕВ, съобщи за МГ Добруджа президентът Галин Господинов.

Ситуацията в тима е добра, макар измененията, които се случват през последните няколко дни, продължи президентът. Дори той е на мнение,че измененията стабилизират атмосферата ненапълно в тима.
Имаме изрично потребност от попълнения и сме взели нужните ограничения и доста скоро ще ги изпълним, сподели още Галин Господинов. Това, че Левски също има кадрови проблеми, не трябва да успокоява никого, а феновете ще имат удоволствието може би да видят Владо Николов по какъв начин играе на наш терен.

Привличането на посрещач не е спирало да бъде на дневен ред, още повече, че квотата за чужденци отвън Европейски Съюз е запълнена и защото няма свободни българи - ще се търси състезател с европейски паспорт, сподели Господинов. Най-късно при започване на новия полусезон посрещачът би трябвало да е дошъл в Добрич, в случай че това се случи по-рано – добре пристигнало. В четвъртък президентът има среща с сътрудник, който се занимава точно с тези въпроси, с цел да се откри „ четворка”, покриваща условията на клуба. Привлеченият от Украйна Игор Антонюк се включва доста добре, призна шефът на добричкия волейбол. Той разкри също по този начин, че пристигналият в Добрич от Виктория Пловдив Ивайло Иванов е решил да постави завършек на своята спортна кариера. В подобен случай правилникът му позволява да напусне тима, макар че казусът тук е с невъзможността на огромна част от младежите да носят отговорност. За разлика от него 19-годишният Алекс Николов взе участие с доста огромно предпочитание и въодушевление в мачовете. Той е и приятната изненада в нашата селекция. Алекс тренира едвам от 2 години и е постигнал много доста за това малко време, стимулиран е, поставя старания и има добра душeвност. Оказва се, че е проблем в днешно време да се издържи на напрежението, което е предиздвикало президентът да потърси състезателен психолог, с цел да поработи известно време с момчетата, само че не е разкрил подобен наоколо. Що касае Александър Мжелски вярата е до края на седмицата да бъде картотекиран. Може би с Дея не, само че за Миньор към този момент би трябвало да е подготвен.

След трите следващи загуби управлението на клуба няма терзания, в противен случай, стои компактно зад тима и го поддържа във всяко едно отношение. Няма финансови проблеми, всичко си е тъкмо. А, що касае Денимир Димитров, на него не му е достигнала душeвност и резистентност. Не единствено на него, на всички останали играчи сме декларирали, че ще разчитаме. За нас няма любимци и аутсайдери- те по тази причина са тим. Потърсихме различен разпределител, тъй като взехме решение, че равнището на този пост не дава отговор на нашите условия, а той се е почувствал обиден от това, че управлението – треньорско и клубно не го било уведомило, че ще търси различен разпределител. Ами, няма такива случаи в международната процедура просто, заключи президентът. Той още веднъж съобщи, че треньорското управление стои устойчиво на мястото си и взима правилните решения в интерес на тима и неговото израстване.

Не можем да толерираме държание, което пречи на тима, нито пък неща, които не са спортни. Въпреки това управлението на клуба се е разделило с някогашния капитан уместно и му е поискало да си откри нов тим, където да бъде преотдаден, защото към момента има контракт с Добруджа 07. Проблемът тук не е с треньора, казусът е, че младежите би трябвало да се научат да носят отговорност ", приключи Галин Господинов.
dobrudjabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР