Израелската армия публикува днес видеоклипове, показващи заподозрени членове на Хамас,

...
Израелската армия публикува днес видеоклипове, показващи заподозрени членове на Хамас,
Коментари Харесай

Израел: Хамас призна, че използва най-голямата болница в Газа за военни цели

Израелската войска разгласява през днешния ден видеоклипове, показващи обвинени членове на " Хамас ", които признават, че употребяват най-голямата болница в Газа за военни цели , съобщи ДПА.

В един от видеоклиповете мъж споделя по време на разпит, че има " подземни равнища " под болница " Шифа " и че " Хамас " трансферира там експлозиви, оръжия, храна и здравно съоръжение.

От видеото също по този начин излиза наяве, че членовете на " Хамас " се крият в лечебни заведения или учебни заведения по време на израелски офанзиви, защото Израел не ги бомбардира .

Израелската войска сподели, че видеозаписите демонстрират разпит на двама терористи от " Хамас ", забъркани в бруталните кланета на 7 октомври в израелските селища покрай границата с линията Газа. Информацията не може да бъде без значение тествана.

Видеозаписите бяха публикувани, откакто израелската войска сподели, че групировката " Хамас ", която ръководи Газа, употребява най-голямата болница в региона като команден и надзорен център, базирайки се на разследваща информация.

" Хамас " употребява също и някои от отделенията на болница " Шифа ", с цел да издава заповеди и да управлява " терористични действия " и изстрелвания на ракети , споделиха израелските сили за защита ЦАХАЛ.

Други лечебни заведения също са употребявани за задачите на ислямистите, сподели показаха от ЦАХАЛ и демонстрираха сателитни изображения в поддръжка на изказванията си. 

Първоначално информацията не можеше да бъде без значение тествана.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР